Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miket érdemes kicserélni egy...

Miket érdemes kicserélni egy kocsin?

Figyelt kérdés

Használtan vettem nemrég egy kocsit, és egy jóbarátom felajánlotta, hogy ingyen kicseréli rajta a "cserélendő" dolgokat. (Mivel nem tudjuk, hogy mi mikor volt cserélve). Ha jól emlékszem ezeket mondta: levegőszűrő, pollenszűrő, üzemanyagszűrő, olajszűrő, gyertyák, és olajcsere.

Segítsetek légyszi, ezek közül van olyan amit otthon házilag nem lehet kicserélni, avgy éppen amit teljesen felesleges? Ajánlanátok márkákat, hogy miből milyet érdemes venni, ugyanis nekem kell neten egyesével megrendelni őket, és nem akarom elßaszni. Köszönöm!

2017. szept. 16. 23:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsot!

Angliában.

[link]

Itt az enyémnek a műszaki vizsga előzménye. Láthatod, hogy mennyi mérfölddel vitték műszakira, hogy meddig érvényes, hogy átment-e, és ha enm, akkor mik voltak az okai. Az enyém tavaly nem ment át, mert:

- volt egy lyuk a kipufogórendszeren

- a megengedettnél magasabb volt a szénmonoxid kibocsátása

- és a kézifék nem működött elég jól

aztán a tulaj kijavíttatta ezeket a hibákat és átment. Ha lett volna valami komoly műszaki hibája, bejegyezték volna. Decemberben meg úgyis esedékes, majd előtte átnézetem.

2017. szept. 17. 12:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez egy tök jó rendszer.

De ebből még mindig nem látod, hogy mikor volt cserélve a vezérlés, vagy éppen a fékbetétek milyenek. Mert ugye ez volt a kiindulási kérdés

2017. szept. 17. 12:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen-igen, ez igaz.
2017. szept. 17. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!