Szeretnék egy Bmw-be erősebb motort tenni. Milyen blokkot lenne érdemes beletenni? Mire kell odafigyelni és mit kell a blokkon kívül kicserélni pl. diferenciál stb?
Figyelt kérdés
Az autó egy Bmw 316i és kb egy 300 lovas motort tennék bele de ha erősebb az se baj.2017. júl. 31. 20:16
1/15 anonim válasza:
ne viccelj már, mennyi pénzed van rá?
gondolom nem véletlen vettél 316i-t, akkor most hogy lettek hirtelen millióid?
2/15 A kérdező kommentje:
Projektauónak vettem és összegyűlt rá elég pénz hogy kicseréljem a blokkot valami erősebbre.
2017. júl. 31. 20:24
3/15 crudy válasza:
Igazabol az a kerdes h mire kell. Egynegyhengeres autoba tehetdz egy hathengeresetde szerintem bem fogod tudni lepapirozni. Meg ha nem is akarod legalisan hasznalni akoris sokkal tobb dologhoz kell hozzanyulni mintha egy 330ba tennel izmosabb agregatot. En csak akkor ajanlom ha kifejezetten epiteni szeretnel es utana nem akarod hasznalni kozuton. Egyebkent mindenhez hozza kell nyulni. Teljes hajtaslanc, fekrendszer, elektronika, hutes. Tehat minden a karosszerian kivul es vegul ez tenyleg milliok lesznek csak ha nem otthon csinalod. Ugy kicsitt tobb mint mondjuk ketto
4/15 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet még átgondolom ,de lehet hogy megpróbálom az eredeti blokk teljesítményét növelni és a futómúvet fejleszeni pl állítható felfüggesztés vagy a féktárcsákat kicserélem újakra.
2017. júl. 31. 20:38
5/15 crudy válasza:
Hat eddig ez annyi mint egy pofon a sotetben :D. Ugy fektarcsaval nem lesz jobb semmi. Nagy fek szett, nagy tarcsa, combosabb fofekhenger. Na az mar oke, de ez meg csak az amit operalas nelkul ra tudsz tenni mert a 330i/d igy keszult. Ha egy hatdugattyus nyerget akarsz vagy akar mar csak egy M-es fekrendszert akkor gondolkodni kell. Nemtudom melyik 316osod van de az a motor az osszes bmwben nem birna a fejlesztest. Egy turbo,kompresszor vagy mindketto. Cooler stb. Szoval lehet belole 300 lovat csinalni de az mar tenyleg dragabb mint egy 5 literes alapvetoen ilyen eros motor es vegul birni se fogja.
6/15 crudy válasza:
Az coilover megint csak arra jo h lentebblesz az auto de jobbnem lesz csak ha nem egy k&n (ha jol emlekszem) allithatot teszel ala ami ossz vissz 400-800 ezer forint. De 100 bol mar van egy jo ulteto szetted amin be-kirugozast eskemenysegetnem tudsz allitani
7/15 anonim válasza:
316i-ből sosem lesz erős autó, hiába erőlködsz.
A diszkó előtt a hp-kat szédíteni jó, de másra nemigen.
8/15 A kérdező kommentje:
típus e46
2017. júl. 31. 21:02
9/15 anonim válasza:
Napi tunerjóska kérdésünket olvashatjátok.......
10/15 A kérdező kommentje:
igazából egy kicsi fillentettem mert még nincs autóm sőt jogsim sincs mert nem vagyok még 18 csak meg akartam tudni hogy egy random kiválasztott autót hogyan lehet feltuningolni (ha lehet) de látom hogy nagyon sok tényező van amit figyelembe kell venni és nem úgy van az hogy hip hop veszek egy bmw-t és teszek bele egy új motort hanem mindent át kell gondolni.
2017. júl. 31. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!