Szerintetek melyik a jobb? Érdemes e váltani?
" nem erre számítottam amugy na."
"csak már milio pénz van benne és 1 éve sincs nálam..."
Ezeket ki kellene emeltetni az összes E46-os kérdéshez. Ezekről beszélünk mindig amikor valaki olcsó E46-ot akar és a sok okos mindig lehurrog. :D
Ha kuplungolásnál csörög akkor terhelésre/terhelésváltásra reagál, kardánkereszt, kardánfelfüggesztő csapágy ilyesmi, arra nézz szét.
Viszont a kérdést nem értem: a tuning az mindig pénz, mocskos sok pénz. Ez sokba van de Focusnál meg érdekel a tuning? Szerintem ez ellentmondás :D
Egy jó E46 az jobb és kényelmesebb, mint akármelyik Golf vagy Focus cserébe drágább a fenntartása.
Akkor súlybeli különbség nincs egy Golf/Focus között hogy az a fogyasztásban jelentősen eltérjen, kivéve ha sokkal gyengébb a motor és nem nyomod neki. Van a családban benzines 145 lovas kombi Mondeo, városban az is bedobja a 10-11 litert. Van haveroknak 1,6-os Focus, Budapesten az is 8-9 között kér dinamikusan hajtva.. :)
Szerintem ha már ennyit rá költöttél akkor maradjon.
Mert akár milyet veszel nem biztos hogy nem kell rá költeni. Szóval innen nem lehet okosat javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!