FerGii kérdése:
Szerintetek melyik a jobb? Érdemes e váltani?
Figyelt kérdés
E46 touring 4 henger 1.9 benzin vagy focus 1.6 esetleg 2.0 benzin ... költségek, szervizelés, dinamizmus tapasztalatok...tuning minden szempontból véleményeket várok2017. júl. 30. 10:03
11/13 anonim válasza:
Én eladnám, és vennék egy Fókát. 2007-ben 3 évesen vettem, 10 éves koráig hajtottam, most meg a nejem jár vele. Ez idáig csak az ajtók alján jelent meg némi rozsda, kuplung, valamint kipufogócsere figyelt be a szokásos cseredarabokon kívül. Nagy melegekben néha szarakodik a kipörgésgátlónak a visszajelzője, de semmi egyéb panasz nem lehet rá.
12/13 anonim válasza:
Ha pénznyelőt akarsz akkor bmw , ha nem akkor meg inkább a focus
2.5TDS 525D E39 touringom volt első gazdás , de baromi sokat el vitt most egy 1.8Turbo Rs octaviám van erre is kell költeni , de nem kell önteni bele a pénzt feleslegesen focusal jobban járnál . :)
13/13 A kérdező kommentje:
Egyenlőre senki se jelentkezik a verdáért, amig nincs eladva másikat nem tudok venni :/ de amugy egy szép foka mk1 1.6 vagy 2.0 már nem volna rossz dee 2002 utáni akkor már valamivel jobb anyagból dolgoztak úgy olvastam... az álom az ST vagy RS foka deee az utóbbi horribilis és azerintem ezekkel már van baj... fogyasztásban is :D
2017. aug. 22. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!