Melyik 2t olaj a jobb melyiket érdemes használni?
Repsol Moto Scooter 2T (1L) (2090ft)
Castrol Power 1 Racing 2T 1 L (2550ft)
Repsol Moto Off Road 2T 1L (2640ft)
Castrol 2T 1L (2120ft)
És még sorolhatnám simsonba lenne
"Misuka nevű felhasználó válasza:
Kedves motor tulajdonos urak hölgyek. Ami az AROL 2T mítoszt éveken keresztül illeti szeretnék rácáfolni. 33 éves vagyok. 16 éve használok egy ETZ 250 tipusu motorkerékpárt AROL 2T kenőanyagal. Tökéletesen működik a a mai napig. 52340km-et mutat az óra eböl 41000km-et én motoroztam bele. A hozzánem értőknek mondanám hogy a hozzá kevert olaj a gyorsulást gázra való reakciót nem befojásolja ez hülyeség! Valamint annak idején mire sokan emlékeznek és sokan nem a kutakon keverék benzint tankoltunk és AROL 2T volt a kúton hozzá keverve! Valamint simsonos kollégák ha az AROL 2T szar hogy ültök még mindig a paripán mert ugyanis ezeket a gépeket 1983-1990-ig gyártották amikor ti még valószínű nem is éltetek és a bácsikák AROL 2T vel használták és érdekes rátok maratt a motor NEM MENT tönkre. Akkoriba a 80-nas években nem volt full syntetikus motorolaj pontosabban lehet hogy volt de 2T motorba nem rakott senki. Felhívnám a figyelmet hogy ezekbe a motorkerékpárokba a gyártó NEM javasolja a szyntetikus olajat csak az ásványit. PÉNZ kidobás a drágább olaj!!!!!!"
Teljesen megfelelő bele a MOL Arol 2T, és a pénztárcádat is kíméli. Szerintem nem kell drága olajat tenni bele 2000 forintokért, teljesen felesleges, egyáltalán nem fog sokkal de sokkal jobban menni tőle.
Teljesen jó akár melyik amelyiket felsoroltál. Az előző válaszolónak is igazat adok. Ennyi erővel sthil olajat is rakhatnál bele. :)
Simsonba én sokáig recordot használtam 1:40 es arányban. Nem ragadt meg tőle soha akár milyen melegben, teszi a dolgát.
Simóba én is Arol-t töltök. Egyszer kipróbáltam a Scarabeómba való Repsol Moto Scooter-t és rögtön szimeringet kellett cserélni.
Valószínűleg semmi köze a kettőnek egymáshoz, csak véletlen egybeesés lehet, hogy a szintetikus olaj megette az ezer éves szimeringet, de ki tudja. Gondoltam megírom.
Egy 40-50 éves 2t motorkonstrukciònàl mind ágyúval verébre kategória.
Egy átlag fèlszintetikus bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!