Mit érdemes kicserélni az autómon, hogy nőjőn a teljesítménye, tapadása, útontartása?
Figyelt kérdés
Honda Civic 1.4 ,VI.generáció:1996,Hatcback2017. febr. 18. 22:54
2/10 anonim válasza:
Teljesítményre: alapvetően 2 féleképpen lehetséges, vagy több üzemanyag bevitelével vagy a nyomatékcsúcs magasabb fordulatszám tartományba való áttolásával ÉS több üzemanyag bevitelével. Azért írom csak ezt a kettőt, mivel a többi már valószínűleg adott ("jó" hatásfok, "magas" töltöttségi fok, "jó" keverékképzés - idézőjeles dolgok, mert ugye mihez képest?).
Gyakorlatban ez turbósítással nagyszerűen megoldható. Az, hogy megéri-e az már más kérdés.
3/10 Beviz Elek válasza:
tapadás, úttartás:
1: nem öreg, jó minőségű sportgumi (nem nankang meg ilyen taknyok)
2: nagyobb felni-peresebb gumi rajta
3: ültetés
4: toronymerevítő
5: szilentek cseréje (polyurethane)
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Én még a lengőkarokat is cserélném valami jobbra.
Meg chiptuningot is raknék bele
2017. febr. 19. 08:33
6/10 anonim válasza:
Chiptuning az nem valami sok. Azt hittem, hogy valami komoly dologra gondoltál. Bármi valamire való teljesítménynövelés úgy indul, hogy a gyári motorvezérlő röpül a szemétbe (a Chip), mert olyan szinten már nem képes ellátni a szabályzási feladatait.
7/10 anonim válasza:
Szívó benzinnél a chip nem ad hozzá sokat. De mivel a jobb úttartáshoz lengőkart cserélnél, ezért azt mondom ezt a témát hanyagold egyelőre. Nézz egy erősebb kocsit és kész
8/10 A kérdező kommentje:
Nincsen rajta rozsda azért vettem meg ezt a kocsit.
2017. febr. 19. 09:19
9/10 imadomazautokat válasza:
Cserélj motort, futőművet, gumit..kell merevítés vagy egy olyan hondát vegyél ami erre való:)
10/10 A kérdező kommentje:
Mire való?
2017. febr. 19. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!