Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerul havonta egy...

Mennyibe kerul havonta egy nissan quasquai fenntartasa?

Figyelt kérdés

azokat kerdezem, akiknek van ilyen vagy hasonlo kocsija

nem volt autom es szeretnem tudni mire szamitsak, hogy tudjam megengedhetem-e magamnak

havi 20e?

havi 50e?

vagy tobb, mint 50e?

uzemanyagkoltseg nelkul

2017. szept. 15. 16:15
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
fiat 5oo vagy uj ford ka esetleg dizelben szoba johet... az talan jobb valasztas lenne
2017. szept. 19. 02:09
 22/23 anonim ***** válasza:

Ha az abarth alapú 500-as fiat ,akkor csúnya lesz a multijet-bmw fejlesztésű dízel :D

5L egy fabia 1.9 SDI-vel vagy ford fusion-nel elérhető...,pesten araszolva,öregurasan.

2017. szept. 19. 10:11
 23/23 anonim ***** válasza:
A Fiat 1.3 multijet motorja óvatosan ajánlható. Szerintem az 1.2 benzines is elvan 5 liter korul a varosban. Mondjuk ha a fogyasztás Ennyire szamit, vegyél egy Priust. A Ka igen ritka madár itthon, szerintem azt hagyd. A kis 500-as jo, választék is akad, varosba nagyon jo kis autó.
2017. szept. 19. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!