Mennyibe kerul havonta egy nissan quasquai fenntartasa?
Figyelt kérdés
azokat kerdezem, akiknek van ilyen vagy hasonlo kocsija
nem volt autom es szeretnem tudni mire szamitsak, hogy tudjam megengedhetem-e magamnak
havi 20e?
havi 50e?
vagy tobb, mint 50e?
uzemanyagkoltseg nelkul
2017. szept. 15. 16:15
21/23 A kérdező kommentje:
fiat 5oo vagy uj ford ka esetleg dizelben szoba johet... az talan jobb valasztas lenne
2017. szept. 19. 02:09
22/23 anonim válasza:
Ha az abarth alapú 500-as fiat ,akkor csúnya lesz a multijet-bmw fejlesztésű dízel :D
5L egy fabia 1.9 SDI-vel vagy ford fusion-nel elérhető...,pesten araszolva,öregurasan.
23/23 anonim válasza:
A Fiat 1.3 multijet motorja óvatosan ajánlható. Szerintem az 1.2 benzines is elvan 5 liter korul a varosban. Mondjuk ha a fogyasztás Ennyire szamit, vegyél egy Priust. A Ka igen ritka madár itthon, szerintem azt hagyd. A kis 500-as jo, választék is akad, varosba nagyon jo kis autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!