Valaki vezetett quasquai -t? Milyen? Tapasztalatok? Betudok vele allni egy csokkentett meretu teremgarazshelyre?
Figyelt kérdés
a parkolo merete 2.25m
a kocsi szelessege ahogy olvasom 1.8m
2017. aug. 30. 17:57
2/7 A kérdező kommentje:
a kerdes erre iranyult volna
beallni es kiszallni
akkor nem lehet? o
a fal egyik oldalahoz kozelitek
2017. aug. 30. 18:19
3/7 A kérdező kommentje:
most nezem egy smart szelessege 1.56m
akkor azzal sem lehet kiszallni egy ilyen parkolohelyen
2017. aug. 30. 18:23
4/7 anonim válasza:
Bocsi, figyelmen kívül hagytam, hogy teremgarázs! Azt hittem sima és két fal közé kell. Simán be tudsz állni vele ekkora helyre, ha meg áll melletted valaki, nem b..szod ki az ajtót, csak óvatosan. Ennyi.
5/7 anonim válasza:
Azt sem ártana megnézni, hogy a csökkentett méretű teremgarázsod milyen hosszúságú. Van, ahol csak 4m a hossz. Ebben az esetben az autód ki fog lógni, mert a Qashqai kb. 4,2-4,3m hosszú. Kiszállás sem lesz kényelmes, de megoldható. A legnagyobb szemétség, hogy lehetőség van ilyen teremgarázs beállóhelyek kivitelézésére, engedélyeztetésére.
6/7 A kérdező kommentje:
ketto fajta parkolo lehetoseg volt a hazban
normal
csokkentett
csokkentett amit vasaroltam, mert olcsobb
a hosszusaguk megegyezo igy feltetelezem hogy hosszban jo lesz
2017. aug. 31. 07:43
7/7 anonim válasza:
Csak amiatt kérdeztem, mert sok helyen a csökkentett méret rövidebb is az átlagnál (mondjuk tartóoszlop miatt, nálunk a házban van ilyen is). Oda csak Yaris, Corsa, hasonló méretű kis autók férnek be normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!