Mennyibe kerul havonta egy nissan quasquai fenntartasa?
azokat kerdezem, akiknek van ilyen vagy hasonlo kocsija
nem volt autom es szeretnem tudni mire szamitsak, hogy tudjam megengedhetem-e magamnak
havi 20e?
havi 50e?
vagy tobb, mint 50e?
uzemanyagkoltseg nelkul
"azert vennem kereskedesbol mert helyben elvegzik az atirast, adnak uj forgalmit stb. nekem nem kell sehova mennem" - és ez neked miért is lenne jó?
Autó vásárlás után, mindegy, hogy az eladó mit mondott, illek elvinni az autót szervizbe, olajakat, szűrőket, vezérlést lecserélni, ha van rajta javítani való megcsináltatni.
Igen, ezekkel a kiadásokkal mindjárt a vásárlás után megugrik a havi fenntartási költség, de ez egyik záloga annak, hogy később kevesebben kelljen az autóra költeni, feltéve, ha az nem egy széthajtott roncs.
A nagyobb szervizekben lehet kérni eredetiség vizsgálatot, igazolást, ha nincs, az okmányirodában az átíratás is néhány perc, ha a papírok rendben vannak.
Sok kereskedésnek megvannak a belső kapcsolatai, valóban névere írják neked az autót, neked csak fizetned kell... és nem tudod mit kapsz.
Jó esetben korrekten ment minden, de az sem ritka, amikor olyan autót adnak át, amelyen az utolsó pillanatban egy-két alkatrész le lett cserélve, és nem jobbra, vezérlés cser4 elmaradt, de lehet még az olajcsere is, vagy a legrosszabb olajat öntötték bele.
akkor milyen autot vegyek?
maganszemelytol, ok, meggyoztettek
de ha nagyon messze lakik? en nem tudok 200km-t utazni megnezni, felhozza ide szervizbe es utana megveszem... nem igy mukodik?
olyan tipusra gondoltam, ami mutat az utakon
varosi terepjaro pl. nissan quasquai, juke ami mar dragabb
coupe pl. audi a1 ami szinten dragabb, astra, 207, 206cc, fiat 5oo
Nem állítom, hogy kereskedésből nem lehet normális autót vásárolni, de a műszakíztatást, papírozást nem bíznám a kereskedésre.
A külföldről behozott autó ma már nem jelent feltétlenül előnyt.
A kereskedők abból élnek, hogy olcsón vesznek, drágán adnak, kevés kivételtől eltekintve ügyeskednek, ahol lehet, főleg, ha kiderül, hogy a vevő amatőr az autó vásárláshoz.
"Semmivel nem ver át jobban,mint magánszemély."
Hogyne,a magyar minimálbér meg 8 euró nettó óránként,és 1500 euró nettó havonta,és a lepra csak egy viszketés.
Kereskedés : hivatalos bejelentett nepper cég,aki nagyobba űzi,mint a magánnepper.
Magánszemélyként működő nepper : ő kiegészíti,vagy sokszor ez a rendes megélhetése .:kimegy gyors a határ környékén ,és megveszi a legolcsóbb járó motorral lévő nem törött kocsikat , pl : Honda Civic 350 euróért jár a motor,nem törött ,igaz rozsdál,de ügyesen elfedik :)
Stb.Áll az udvarban pár ilyen kocsi mind rendszám nélkül :)
Nem neppertől hanem magánszemély ,magán személyautóját kell megvenni.
Nem frissen behozott külföldi autót.
Nem külföldi papíros kocsit,lejárt okmányokkal.
Nem olyat amin még rendszám sincs.
Nem nehéz egy magyar forgalomban lévő napihasználatú magán autót venni...Van a kereskedésben is ilyen,de annak ismertetőjele :pl van szó egy 3-as bmw-ről ,jóval drágább ugyanaz a modell a kereskedőnél,mint a másik 3-as bmw.
Miért?drágábban vette be valamivel ,pedig semmivel sem tud többet.
Nem kell 200km-re utazni,szerintem 60-100km-es körökben is lehet kocsikat találni.
Mennyibe akarsz kocsit venni?
Mire kell ?
Mennyi távra,és hova?
a problema hogy amire hasznalnam arra eleg egy nagyon egyszeru mini varosi auto
Corsa, Swift, Clio stb de ezek a tipusu autok nagyon nem tetszenek
Pest megyen beluli kozlekedesre hasznalnam, hobbi cellal
nagyon sokat unatkozom es nagyon szeretek autot vezetni, kikapcsol, feldob, feltolt
egy Nissan quasquai ami tetszik, nagyon bejon es szerintem jo valasztas is
max 2 millio forint ertekben szeretnek venni
es hozzateszem hogy az elkovetkezo 10 evre legyen velem anelkul hogy megbannam hogy ezt vettem
egyszer leszervezem ezt az adas veteli procedurat nem kivanom megismetelni
Szerintem nem sikerült az értő-olvasás kedves utolsó.
Nem azt mondtam,hogy külföldről,külföldi autót nem szabad venni,hanem ez a tipikus 'nepperautó' amit nem szabad venni,amit nagyon nagy részben külföldről hoznak be,ami kívülről hibátlan.
Külföldön is ugyanúgy lehet tisztes jó kocsit venni,de a neppernek az ár az első a legolcsóbb eladható (külső) állapotú kocsit fogja megvenni,és nem pl a 150 ezerrel drágább,de jobb állapotú pl : futómú-felfüggetéssel rendelkezőt.
Kérdező : városba ne vegyél dízel autót,kettőstömegűvel.
Valami szívóbenzint.
pl: 8gen Civic 1.8 140le.
varosban szeretnek elerni 5 literes max fogyasztast
ezt nem dizel autoval nem lehet
pici autot nem szeretnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!