Dízel vagy benzin lenne a nekem való?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés tudom, most benzines van de kicsi az autó lassan és lehet, hogy lecserélném. Igazából nem megyek vele túl sokat mert mellette nagyon sokat biciklizek. De ha megyek akkor messzebb, másik városba, határon túlra. A Városban télen használom esetleg munkába járásra de ha már neki ülök akor 20-30 km. Ezért érdemes lenne dízelre váltani? Mert ha már vennék valami nagyobb benzines kocsit az mégis dupla annyit enne mint a dízel.2017. aug. 24. 12:54
11/13 anonim válasza:
Valaki leirna hogy miért kell hogy bemelegedjen teljesen minden indítás után ??
12/13 A kérdező kommentje:
Na oké nem kell vita, ha véletlen hetente egyszer sem siekrülne bemelegítenem télen az autót mert 4 km kell melóig akkor hétvégén majd rásegítek, abból ne legyen gond, kérdés hogy meg éri e. Sajnos vagyok olyan hülye hogy 1,9-et vennék dízelből mert egyrészt tetszik meg strapabírónak ismertem meg viszont nem nagyon találni 250 ezer alatt. esetleg visszatekertet.
2017. aug. 24. 23:27
13/13 anonim válasza:
Az 1.9-es TDI bírja ezt a fajta felhasználást, ha okosan kezeled nem fog széthullani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!