Milyen autót vegyek évi 30. 000km hez?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy mazda pickupom van, ami eddig tökéletesen kielégítette minden igényemet, mivel csak 15, maximum 20 ezer km-t mentem vele egy évben. Ez az érték viszont több dolog miatt idénre már nem, hogy a 30 de 35 ezret is elhagyni látszik. Eladni nem szeretném, mert sokat trélerezek és a platón is sok mindent szállítok. Valamint egyre többször van szüksége páromnak is az autóra, ezért egy második autóban gondolkozom, ami mérsékeltebben fogyaszt. A pickup az 10-11 liter átlagosan, valamilyen 5-6 literrel beérő kocsira gondoltam, akár dízel akár benzin. A keret az autó árára viszont csak maximum 500ezer forint lenne, az átírási költség, vezérlés, olajcsere ez még erre rájöhet persze.2017. aug. 20. 14:20
1/2 anonim válasza:
Használtan csak benzinest mernék megvenni, abból viszont 5-6 litert csak valami öreg Suzuki méretű és súlyú, 50 lóerős autópótlék fogyasztana.
500-ból én első generációs Ford Focust vennék, 1.6 benzinest. Az elvan 7-7,5 literből és elég megbízható. Másik ötletem Skoda Fabia lenne, abból talán elég az 1.4, de az sem fog 5 litert enni.
2/2 anonim válasza:
Ennyiért csak benzinest. Opel Astra G / Vectra B , Mitsubishi Carisma , Ford Focus , Skoda Fabia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!