Első autó 1-1.5millioig? (Többi lent)
Sziasztok első autó vásárlása elött állok és nem tudok dönteni , hogy melyik lenne a jobb .
1-1.5millio forint közt szánok csak az autóta ebben nincs benne az át irás , stb...
A kritérium , hogy kombit szeretnék , 4 elektroms ablak és klima minimum .
Mivel kevesst mennék városon kívül így csak benzines ami szóba jöhetne 1.8 és 3.0 közti benzines kombik . Manuális váltóval , minimum 2002 vagy fiatalabb ki adású .
Ami fix hogy a vw konszernen bellülinek kellene lennie . Kombi de ugyanakkor valamennykre komoly és kicsit fiatalos már amennyire lehet egy 24 éves férfit fiatalosnak mondani ...
Csak értelmes válaszokat szeretnék, előrre is köszönöm mindenkinek a válaszát .
Sajnos eléggé beszűkítetted a választékot, és jól beirányoztad magad, hogy beruházol egy majd 15 éves lerúgott újkorában drága nagy kocsira. Ez jó kezdés ha a szopórollert csapágyasra akarod hajtani :)
Leszűkítetted a kört Octavia RS-re:) amit meg suhancok előtted már széttalpaltak.
Ford nem a vilàgom , az àzsiai verdàk meg nekem nem annyira tetszenek egyedül a 2004 körüli honda accord kombi tetszik , de abbol jo turbo benzinest nem talàltam . Na meg a vw konszernen bellüli gépek nekem közelebb àllnak a szìvemhez .
Dìzelt nem akarok mivel nem mennék napi 100+ km-t meg alapol a traktor nem az én stìlusom valahogy a benzines jobban illik hozzàm .
Audi A6-osban ebben a kategoriàban csak a régi c5 kasznisakat talàltam amikkel különösebb gond nincs is csak , hogy szívó motorral van ami ebbe az àr résben van .
Jogsit dìzelen csinàltam , nagyon utàltam a kocsit pedig egy fél éves 2.0dízel mazda volt , csalàdban benzines kocsi van és volt is mindig és jobban is illik hozzàm a benzines . Engem a turbos benzines vw konszern kombikro nehéz le beszélni , csak a baki , hogy van vállaszték ebben az àrban bőven .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!