Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a kocsiról? Érdemes tényleg megvenni?

Figyelt kérdés

[link]

Ismerősöm ezt javasolta nagyon. Második autóm lenne, a másik sajna németben maradt exemmel. Nekem nagyon szimpatikus, nem olvastam rosszat róla, de érdekelne pár hozzáértő véleménye!

Még amúgy a Ford Focus is érdekel!

Köszönöm a rám szánt időtöket!

27/L

2017. aug. 21. 19:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Vásárlás előtt van mód arra, hogy átnézessem független szervízben? Németeknél szó se lehetett róla... bocsánat, ha sok hülyeséget kérdezek, kint exem intézte ezeket, de moat egyedül vagyok ezzel. Megbízható autó kell, nem hátrány, ha van kis tér benne, mert nagyimat furikázom kemóra....
2017. aug. 21. 21:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Ezt a kereskedőtől kell megérdeklődni, de kopó alkatrészeken kívül nemigen kell egy ilyenre költeni.
2017. aug. 21. 21:18
 13/17 A kérdező kommentje:
Na, ez jól hangzik :)
2017. aug. 21. 21:36
 14/17 anonim válasza:
Erezhetoen megszeretted ezt a kis autot :) de azert figyelj oda pl nehogy legyen repedes a kasznin vagy valami utkozesre utalo jel, hasonlo rejtegetett suttyosag.
2017. aug. 21. 23:56
 15/17 A kérdező kommentje:

Ma 5 vagy 6 autót néztem meg, de mind le volt húzva. Melyik jobban melyik kevésbé.... igazábol a karcok zavarnak legkevésbé, de volt egy, ami szana szét volt lakkozva, csak nem volt szép a csoszolás, az egész oldala horzsolt volt........ azt mondta rá a gyerek, hogy parkolás.

Izgulok azért, félek, hogy megveszek egy kocsit ( legyen az Focus, Auris, Jetta, Astra H, lovas szekér) és 15 km múlva megáll a fenekem alatt..

2017. aug. 22. 00:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Én német párti vagyok, de ez egy nagyon jó kocsi, ismerősömnek van ilyen, hibátlan. Más kérdés, hogy a Fővárosi autópiacon csak rézbőrű, török stb nepperek üzletelnek nagyrészt lomokkal. Bár tény, hogy ki lehet fogni jobbat.
2017. aug. 22. 08:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Mivel láthatóan nem igazán értesz hozzá, ne nézz egyedül autót! Vigyél magaddal egy hozzáértő férfit.

A kereskedések általában tényleg simlisek, nagyon ritka náluk a jó autó, ahogy a korrekt kereskedő is ritka. De sajnos a magánszemély sem garancia a jó vételre, bár jobbak az esélyeid, hogy nem ver át.

Magát a típust nem ismerem, de a benzines toyoták általában megbízhatóak.

2017. aug. 23. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!