Mi a véleményetek erről a kocsiról? Érdemes tényleg megvenni?
Ismerősöm ezt javasolta nagyon. Második autóm lenne, a másik sajna németben maradt exemmel. Nekem nagyon szimpatikus, nem olvastam rosszat róla, de érdekelne pár hozzáértő véleménye!
Még amúgy a Ford Focus is érdekel!
Köszönöm a rám szánt időtöket!
27/L
Ma 5 vagy 6 autót néztem meg, de mind le volt húzva. Melyik jobban melyik kevésbé.... igazábol a karcok zavarnak legkevésbé, de volt egy, ami szana szét volt lakkozva, csak nem volt szép a csoszolás, az egész oldala horzsolt volt........ azt mondta rá a gyerek, hogy parkolás.
Izgulok azért, félek, hogy megveszek egy kocsit ( legyen az Focus, Auris, Jetta, Astra H, lovas szekér) és 15 km múlva megáll a fenekem alatt..
Mivel láthatóan nem igazán értesz hozzá, ne nézz egyedül autót! Vigyél magaddal egy hozzáértő férfit.
A kereskedések általában tényleg simlisek, nagyon ritka náluk a jó autó, ahogy a korrekt kereskedő is ritka. De sajnos a magánszemély sem garancia a jó vételre, bár jobbak az esélyeid, hogy nem ver át.
Magát a típust nem ismerem, de a benzines toyoták általában megbízhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!