Vélemény erről a kocsiról? Érdemes megvenni? Vagy csak a gond lesz vele. Eléggé törődött vele a gazdi. Legalabbis a képek alapján.
Ne értsd félre, nem lehúzni akarom,a nagy képek alapján is szépnek tűnik. De a képek szemre egy mosóban/autókozmetikában készültek és a beállítás valamint fényviszonyok sem kimondottan ideálisak.
A belseje elég igényesnek tűnik, bár van autokozmetikával foglalkozó ismerősöm, láttam már amikor csodát tett :D
Meg kell nézni élőben, napfénynél, lehet tényleg szép.
Viszont az a TDI motor és a váltó az elég gyakran gazdasági katasztrófa, ilyen motorral és váltóval én nem vennék autót.
Az ára nem rossz, bár a futás az némi mosolyra ad okot. :)
Foglalkoztak vele,igen...a hírdetést megelőző másfél órában.
Szépen felpolírozták,és telelocsolták szilikonnal a belsejét
Sajnos már nem tudom megnézni a hirdetést.
Amúgy a 2.5 TDI-ről is inkább csak a rémhírek terjengenek, pont mint a PDTDI-nél, a tulajok pedig mind elégedettek, ez azért vicces. Ha jó az autó, és nem is drága (elég potyán lehet venni ezeket a 2.5 TDI-ket a rosszhírük miatt), akkor nagyon megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!