Gyakran büdös a frissen cserélt kuplung. Ez a természetes bejáratódás része, vagy valami gond van?
Az autót (11 éves benzines Megane) úgy vettem, hogy a kuplung a végét járta, nagyon magasan fogott, és tudtam, hogy cserélni kell majd. Ezt egy hete csináltattam meg. Érzésre teljesen rendben van, de szinte minden elinduláskor, egyesben és rükvercben érzem a szagát. Nem gyilkolom, 1500-as fordulat körül eresztem rá, nem tartom lenn sokáig, mégis gyakran érzem a szagát.
Soha nem tapasztaltam még ilyet egyetlen autómmal sem. Azt megértem, ha egy kuplungnak nagy néha, mondjuk egy emelkedőn való ügyetlen elindulásnál szaga van, de hogy egy parkolóból való kiállásnál érezzem... na, ez egy kicsit aggaszt.
Szóval a kérdésem: normális ez új kuplungoknál, elmúlik pár hét után, vagy elrontott valamit a szerelő? Nem hiszem, hogy a technikámmal lenne a gond, világéletemben kéziváltós autót vezettem, az új kuplungot is tíz perc alatt megszoktam, és mondom, semmilyen módon nem gyilkolom.
Köszönöm a válaszokat!
Mi lett a kuplung/autó sorsa?
Ugyanez a helyzet áll fent nálam 😡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!