Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Természetes a kuplung apró...

Természetes a kuplung apró remegése gázadáskor?

Figyelt kérdés
Szóval egyébként ha nem adok gázt a kuplung nagyon jó de ma vettem észre hogy épp egy picit mikor rá teszem a lábam hogy érezzem a pedált és adom rá a gázt rendesen akkor érzem a kuplungpedált remegni. Ez természetes lehet? Mondjuk gondolom ezzel koptathatom is a kuplungot.
2015. nov. 19. 23:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként egy 1,2-es Opel Corsa C
2015. nov. 19. 23:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Elvileg nem kéne semmit érezned, de ha nincs más jelenség, rendellenes hang, működés, akkor ne foglalkozz vele.
2015. nov. 20. 07:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Abszoludt nem hallok semmi más hangot vagy valami
2015. nov. 20. 16:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha figyelek rá és nagyon lassan, finoman emelem a kuplungot, akkor én is érzek egy nagyon finom pulzálást a pedálon, ahogy eléri a kuplung a fogáspontot. Mindig is ilyen volt, rosszabb nem lett, funkcionálisan nem érzek semmilyen hibát. Már túl vagyok egy lendkerék és kuplungcserén. Előtte is ilyen volt, utána is ilyen.

Az enyém 1.7-es Opel Astra H.

2015. nov. 22. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!