Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a kocsiról? Érdemes lenne megnézni/megvenni?

Figyelt kérdés
Vennétek kocsit ennyi km-rel? [link]
2016. okt. 11. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan megnézheted. Leírás és képek alapján jó autónak tűnik.
2016. okt. 11. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Az attól függ. Nem rajongok a külföldiek által levedlett vackokért.
2016. okt. 11. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Igazi ménő talyiga, tisztára puncimágnes!
2016. okt. 11. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyen kevés km-mel vennék autót szívesen, de itt nem is az a lényeg, hanem az autó állapota.
2016. okt. 11. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Első lépés: a képeken látszó rendszám alapján lekérdezni a kilóméterállást.

Második lépés: megkérdezni a tulajt, hogy hanyadik tulajdonosa a kocsinak. (szerintem legalább 3.)

Harmadik lépés: Rákérdezni, hogy ha magyarországi üzembe helyezésű, akkor miért M betűvel kezdődik a rendszáma. Miért cserélték az eredetit?

Negyedik lépés: Rákérdezni, hogy miért nem stimmel egyész év többszöröse plusz/minusz egy hónap eltéréssel a műszaki vizsga érvényessége. Ha 1998/9-es a kocsi, akkor rendszeres használat mellett 2018/9-ig kellene, hogy érvényes legyen a műszaki.

Ötödik lépés: miért írja, hogy kétzónás a klíma? Amenyire én tudom (bár simán lehet, hogy tévedek) a négyes Golfokban nem volt gyári duál klíma.

Én menekülnék ettől az autótól, túlságosan megbízhatatlannak tűnik (az eladó is) a hirdetés alapján. Ha időm engedné, akkor viszont mindenképp megnézném, mert tapasztalatszerzésnek megéri.

2016. okt. 12. 07:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért mes a rendszám, mert 400e futott friss német import és az elmúlt 1-2 évben a gatyajat rakoltotte a tulaj és már nagyon unja. Ez nem is kérdés.
2016. okt. 12. 12:12
 7/7 walk w1th mee ***** válasza:
egy ilyen autó legalább 3.700-4000 euro ami jó! nem szabad ezt megvenni.
2016. okt. 12. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!