1. kocsimat akarom megvenni, mit gondoltok erről a kocsiról, jó vétel lehet?
500ezrem van.
Egy peugeot 206-ot néztem ki.
1.6 109 le néztem ki.
152e km,szervízkönyv vezetett,3 hónapja töltött klímával.
~45e a vezérlésében.
3 hónapos felujított hátsó híd.
Friss váltóolaj,kb az összes szilent 1 éves,illetve 14e km-es fékek.
és adnak hozzá kövi szezonra 4 liter motorolajat és az összes szűrőt.
ja igen 420e ft , rozsdamentesként hirdetik,festékmérővel való vizsgálatra a pali azt mondta,hogy tart magánál egyet,hogy nyugodtan nézhető.
illetve annyi gixerrel,hogy gumi kell rá ,mert csak nyárival tudja adni :D
jók a kis francia autók.
de szervizelni rémálom.
El kell menni meg kell nézni!
Nekem ugxan hihetetlen,(mint sok mas hirdetesnel is)hogx pont most így az eladásra lett minden felújítva/lecserélve/megcsinálva stb....azaz ra lett locsolva egy 4kilós autora az árának a fele.....
2 kérdés van. Magán vagy nepper hirdetés. Ha nepper, akkor kizárt, hogy megvette,felújította, rendberakta és 500 ft alatt még haszon is van rajta.
Magán hirdetőként el tudom képzelni, mert ha napi használatban van akkor nem mehet futómű nélkül.
Bárhogy is el kell vinni a kocsit átvizsgálásra. Lekérdezni amit lehet róla, mert a hirdetés szövege, vagy amit gondol róla a hirdető köszönőviszonyba se szokott lenni az autóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!