Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1. kocsimat akarom megvenni,...

1. kocsimat akarom megvenni, mit gondoltok erről a kocsiról, jó vétel lehet?

Figyelt kérdés

500ezrem van.

Egy peugeot 206-ot néztem ki.

1.6 109 le néztem ki.

152e km,szervízkönyv vezetett,3 hónapja töltött klímával.

~45e a vezérlésében.

3 hónapos felujított hátsó híd.

Friss váltóolaj,kb az összes szilent 1 éves,illetve 14e km-es fékek.

és adnak hozzá kövi szezonra 4 liter motorolajat és az összes szűrőt.

2016. dec. 7. 07:14
 1/8 A kérdező kommentje:

ja igen 420e ft , rozsdamentesként hirdetik,festékmérővel való vizsgálatra a pali azt mondta,hogy tart magánál egyet,hogy nyugodtan nézhető.

illetve annyi gixerrel,hogy gumi kell rá ,mert csak nyárival tudja adni :D

2016. dec. 7. 07:17
 2/8 anonim ***** válasza:
23%

jók a kis francia autók.

de szervizelni rémálom.

2016. dec. 7. 07:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Alapjában véve nem rossz autók, ha a hátsóhíd valóban felújított, akkor az egyik gyári hiba kilőve. A váltóra kell figyelni, ha kicsit is hangja van már, sír, vagy zörög, akkor hamarosan cserés lesz (+100e). Elektromos hibák szoktak még előfordulni, kapcsolók, jeladók, stb.. Ha 2001-utáni, akkor a kormánykapcsoló cseréjére is lehet számítani (+60e). Az ajtózárakban lévő elektronika hiba szintén jellemző, ellenőrizni kell többször a központi zár működését. A többiekben már átlagos.
2016. dec. 7. 07:54
 4/8 anonim ***** válasza:

El kell menni meg kell nézni!

Nekem ugxan hihetetlen,(mint sok mas hirdetesnel is)hogx pont most így az eladásra lett minden felújítva/lecserélve/megcsinálva stb....azaz ra lett locsolva egy 4kilós autora az árának a fele.....

2016. dec. 7. 09:35
 5/8 joco5582 ***** válasza:

2 kérdés van. Magán vagy nepper hirdetés. Ha nepper, akkor kizárt, hogy megvette,felújította, rendberakta és 500 ft alatt még haszon is van rajta.

Magán hirdetőként el tudom képzelni, mert ha napi használatban van akkor nem mehet futómű nélkül.

Bárhogy is el kell vinni a kocsit átvizsgálásra. Lekérdezni amit lehet róla, mert a hirdetés szövege, vagy amit gondol róla a hirdető köszönőviszonyba se szokott lenni az autóval.

2016. dec. 7. 10:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Én aláfeküdnék és megkukkolnám rendesen.
2016. dec. 7. 10:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem az mindig gyanús, hogy miért akar valaki eladni egy autót, ha korábban felújitotta?
2016. dec. 15. 14:07
 8/8 anonim ***** válasza:
nézd azért arra számits hogy használt az használt, biztos nem lesz kőltségmentes lásd gumi kell.vizsgáltasd át alaposan és azután dönts!! csak saját példám használt sportmotort vettem tavaszal 1 szezon után 200000-s felujitás!!!!!!
2016. dec. 18. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!