Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen kocsit szeretnék! Mit...

Kova 55 kérdése:

Ilyen kocsit szeretnék! Mit gondoltok róla? 16vs8 szelep? Motorja kiforrott? Elektronikájával szokott baj lenni?

Figyelt kérdés
[link]

2012. aug. 21. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
a főnoköm ugyanijen 1.6 alfája simán benyomja a 10l-t, és még csak nem is száguldozik vele...
2012. aug. 21. 20:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Gyönyörű szép autó, az egyik kedvencem (Főleg az újabb, különálló körlámpás verzió)! Sajnos vezetni még nem volt alkalmam, de rosszat (ilyen téren) még nem hallottam róla, csak jót. Szerintem ha egyszer beülsz és elindulsz vele, már nem anynira fog érdekelni a fogyasztása (Bár az a 10l szerintem túlzás, lehet az egy benzines példány volt)
2012. aug. 21. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:

papíron az átlagfogyasztása 5,9 liter/100 km.

A benzinesek valóban sokat esznek de ez nem az.

Vezetni nagy élmény, bár dízelest még nem próbáltam.

A képeken gyönyörű. De azért nem árt átnézetni vásárlás előtt (mint minden használt autót)

műszaki adatok:

[link]

2012. aug. 21. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!