Max gázon darabosan jár a simson mért?
Figyelt kérdés
Az úszóházban elég üzemanyag van a tömítések jók a subernél nem nyúkáltam de eddig jó volt! úszót cseréltem de azzall nincs gond mert gyorsitásnál megy szépen csak amikor teljesen akadásik húzom a gázt akkor elkezd darabosan járni akadozni én nagyon lassan menni 1.,2.,3.,4 ben mind ugyan ez a vége váltás után nem csak akkor amikor már meg kell huzatni a váltás elött max gézon és hozzá teszem 1 esben csak 20 megyek max gázon pedig nme anyival szoktam! simson s 512012. júl. 30. 19:36
1/2 anonim válasza:
Az úszódat állítsad be a gyári méretre.Az a baj hogy hiába veszel új úszót azt attól még be kell kalibrálni...
csak ez lehet a gond ha csak az úszót cserélted.
De ha mégsem az úszóval van a gond akkor lehet problema a gyújtással is.
2/2 anonim válasza:
Úszód állítsd be úgy mint az előzőt.
Gyújtást is nézz. Esetleg karbiban a fúvókákat nézd meg, hogy ne legyenek eltömődve.
Ha ezek nem jöttek be, akkor még gyertya lehet talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!