HPMaster kérdése:
Miért issza a Mazda 6 az olajat?
Figyelt kérdés
2005, benzin, 141 ló. 167ezer volt benne akkor óra szerint.
Áprilisban vettem, ekkor cseréltem olajat és szűrőt (levegőszűrőt akkor elfelejtettem, azt most tettem bele.)
Most 172ezer van benne, és elfogyasztott 4 liter olajat 10w-40-ből.
A fogyasztásom amúgy pályán 120-nál, eddig 7,5liter volt, a levegőszűrő csere óta nemsokkal 7liter alatt van...
Füstöt igazából nem tapasztalok.
Mi lehet a bibi?
2017. aug. 17. 17:45
21/22 anonim válasza:
Nekem is ugyanilyen kocsim van. Ezekbe a mazdákba ford motor van. Tipikus Ford motor tipushiba hogy,elkopnak a gyűrűk. Most csináltattam meg 260 pénzért. Füstöl az nyugi, onnan látod, hogy fel van rakódva korom a kipufogón. Vagy szólj valakinek hogy taposson oda neki, amíg te nézed a kipufogót. 4000 felett pompázni fog kéken a kipufogófüst. Nekem 1 litert evett meg 500- 700 km-en attól függően hogy mennyire tapostam.
22/22 anonim válasza:
Utolso ugyan ilyen kocsim van 212 ezerrel es eddig 4 ezer km alatt egy fel litert nem evett meg! (Pedig volt hajtva 190el is) Annyi, h gyari 5w30 as mazda olaj van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!