Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazda 6 benzines autóba...

Mazda 6 benzines autóba milyen olajat tehetek?

Figyelt kérdés
sziasztok! most vettem az autót és nem tudom jelenleg milyen olaj lehet benne... 5w30 vagy 5w40 való bele? 208 ezer kilométer van benne és 2005-ös évjárat.

2017. júl. 23. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Amit a gepkonyv ír. Ha nincs meg írj egy motorkodot és segítünk kikeresni
2017. júl. 23. 11:05
 2/5 A kérdező kommentje:
a törzskönyvem még nem érkezett meg és a forgalmiban nincs benne :( 2005-ös 2.0i benzines 104 kw-os ennyit tudok
2017. júl. 23. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:
31%

szerintem te semmilyen olajat ne tegyél bele

az agy kapacitásod kevés ehez

mi az hogy a forgalmiban nincs benne a motorkód?

ne légy hülye

a motorszámban van a motorkód

vannak olyan oldlalk ahol ha beírod az adott autó tipust megnézheted milyen motorolajok valók bele

használd az agyad, mégha nehéz is

csak jót tesz neki ha használod:)

2017. júl. 23. 11:36
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi kedves vagy de meg merem kockáztatni hogy tőled többet értek hozzá... de vidd csak szervizbe ahol nyomják bele a 10w40-et mert óccsó azt használd annak tudatában milyen f.asza csávó vagy :)

de igazad van benne van csak elnéztem mert az előző autómon hosszú volt... LF440183

2017. júl. 23. 11:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Az a motorkód szerintem nem stimmel.

De akkor egy első generációs 2 literes benzines Mazda 6-ról beszélünk, így azért már könnyebb :)

A gyári ajánlás:

[link]

2017. júl. 23. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!