Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az mit jelent hogy a gyertyáka...

Az mit jelent hogy a gyertyákat kell cserélni?

Figyelt kérdés

Sokan írják, hogy autóvásárlás után olaj meg szűrök és gyertya csere. Mi a gyertya? Mire jó? Hol van?

Köszi szépen!

2017. júl. 22. 18:52
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Alap szinten tényleg hasznos érteni hozzá. Vegyük alapul csak a kötelezőket: olaj, olaj- és légszűrő csere. Ha ezeket meg tudja csinálni otthon az ember saját magának, éves szinten több tíz ezret spórol (arról meg ne is beszéljünk, hogy vannak olyan szerelők akik nagy szeretettel vágják át a tudatlan autótulajdonosokat).

Még nem késő megértened, hogy hogyan is működnek az autók. Van sok írás, videó róla. Nem bonyolult szerintem egyáltalán, a legtöbb dolog logikus benne így könnyen érthető is.

2017. júl. 22. 20:45
 22/38 anonim ***** válasza:
63%
Mi inkább azon vagyunk leakadva, hogy ezt TANÍTOTTÁK és VIZSGAKÉRDÉS (otto motorok, ütemek), mégis ismeretlen. Ezért van az amit feljebb írtak, hogy sok a lerúgott autó, meg hogy benzines kocsiba dízelt tankolnak, mert olcsóbb...
2017. júl. 22. 20:45
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
#17 képzeld el, gázbojler van nekünk, és tudom, hogy hogy működik és ezen kívül a villanyt is, neked mi a kifogásod? :)
2017. júl. 22. 21:11
 24/38 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor te kiváló ember vagy, remélem kellemesen alszol ma éjjel... nincs több kérdésem...
2017. júl. 22. 21:41
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Öröm számomra/számunkra hogy megtanultad a biztonságos vezetést!

Nem vagyok autób*zi, de tudom mi, micsoda. Remélem tisztában vagy azzal, hogy a szélvédőmosó folyadékot hova kell önteni.

2017. júl. 22. 22:15
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

#24 - jajj, ne legyél már felháborodva... :D Én is úgy vagyok vele, hogy nincs olyan dolog, amit úgy használnék, hogy nem ismerném a működését, mert anélkül nem merem. :)

Gondolhatod, 3 órányi olvasás után vettem be egy fél szem nyugtatót... :D :D

2017. júl. 22. 23:06
 27/38 veterán vas ***** válasza:
100%

Eddig azt gondoltam, a trollkodásnak is van egy alsó határa, ami alá már nem lehet menni.

Tévedtem.

Úgy tűnik, van élet a legalja alatt is. :(

2017. júl. 22. 23:06
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

A "gyertya" -teljes nevén gyújtógyertya- az Ottó motor működéséhez elengedhetetlen eszköz. A többes számban használt gyertyák szó arra utal, hogy -konstrukciótól típustól függően- több ilyen alkatrész is található egy autó motorjában.

A "kell" a szükséges, a muszáj, a kívánatos, illetve az elengedhetetlen szinonimája. (remélhetőleg valamelyiket ismered és érted)

A "csere" szó a használt alkatrész ki- illetve az új alkatrész be-szerelésre utal.

Ezek után, a "gyertyákat kell cserélni" mondat értelmezése, bizonyára már okoz problémát. :-)

2017. júl. 22. 23:59
 29/38 anonim ***** válasza:
Szerencsere bar van 1 autogyarto, amely a kerdezo ezen problemajat 1-1.5 even belul megoldja.
2017. júl. 23. 00:24
 30/38 anonim ***** válasza:

Azt már tudjuk, hogy

- 2 hónapja van jogsid,

- azt is tudjuk, hogy lány vagy,

- azt meg tudni véljük -ezek után-, hogy mi módon szerezhetted meg a jogosítványodat.

Ezek után már csak félve merem megkérdezni, hogy azt vajon tudod-e, hogy melyik színnél szabad áthajtanod egy útkereszteződésen??!

2017. júl. 23. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!