Az mit jelent hogy a gyertyákat kell cserélni?
Sokan írják, hogy autóvásárlás után olaj meg szűrök és gyertya csere. Mi a gyertya? Mire jó? Hol van?
Köszi szépen!
Csak röviden, mert ha elkezdeném magyrázni, akkor regényt lehetne írni róla.
A gyújtógyertya a motor fontos alkatrésze, mert benne van a nevében is, hogy "gyújtó", tehát ez robbantja be a hengerekbe került benzin-levegő elegyet, ........
Így néz ki:
[link] (az a sárga az a doboza!)
röntgen rajza:
Tehát ez az autó használatával is elhasználódik, egy bizonyos idő után cserélni kell, mert különféle hibái lehetnek, - amit most nem kezdek el leírni, mert ez is hosszú lenne - ami miatt nem látja el 100%-ban a feladatát.
Ha nem ismerőstől veszel autó, vagy valami megbízható személytől, aki garantálja neked, hogy a gyertyák ekkor és ekkor cserélve voltak, akkor az ugye bizonytalan, tehát ezért mondják azt, hogy használtautó vásáráláskor ajánlott a cseréje.
Nomsz egy hasznost?
Jah sokan írják...ugye goggle-ban kerested? Jól van, megkönnyítem a dolgod: [link]
Hogy szerezted meg a jogsit? Lefizetted a vizsgabiztosokat?
Nekem csak annyi a véleményem azzal kapcsolatban, hogy nem született senki autóbxzinak, de ilyen alap dolgokat érdemes (lenne) tudni az autód műszaki épsége érdekében. Ezért van ennyi lelakott, szar kocsi a használt piacon, mert az olyan, mint Te, le se szarják szerencsétlen autót, hogy milyen a műszaki állapota, csak hajtja.. Azt a szegény ember, aki meg hónapokig spórol, hogy tudjon venni egy fél milliós autót, megveszi az ilyet, azt rákölti az életét, mert nem elég, hogy kihajtják a lelkét, még a nepperek is jól átbxsszák.
Ettől függetlenül meg: [link]
# 17
Ez megint hülye hasonlat volt, ne haragudj.
Az volt a nagy gond, hogy használom (használnám...) de nem értek hozzá mekkora egy hülye vagyok.
Te is használod a dolgot és nem értesz hozzá, akkor te nem vagy hülye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!