Egy Suzuki SX4 ( 2007 ) esetében 100e km . környékén ( tehát nagyszerviznél ) elég fékbetétet, féktárcsát, olajat, olajszűrőt, levegőszűrőt, gyertyákat cserélni, vezérműszíjat egyáltalán nem kell cserélni . Igaz ez?
Figyelt kérdés
Kb. mennyi lehet egy Suzuki Sx4 100 ezres nagyszervize , vezérműszíjjal , vagy anélkül ?2013. szept. 4. 10:47
1/3 anonim válasza:
száz-egynéhányezer a vezérléscsere. És kell vezérműszíjat is. Nem véletlenül nagyszerviz. Persze nem muszáj, csak fájdalmas lesz, ha elfárad és átugorja a fogat, netán elszakad.
2/3 kawa550 válasza:
Okos a kedves tanácsadó, komoly gyakorlata is lehet a témában. A kérdésben ott olvasható, hogy gyertyát is akar cserélni a tulaj, tehát benzines az autó, ami ez esetben azt jelenti, hogy élettartamra méretezett VEZÉRMŰLÁNC van az autóban nem szíj, de ha ezt sem tudod, akkor faxnak adsz tanácsot hülyegyerek?
3/3 anonim válasza:
én vagyok a hülyegyerek mikor KÉT ÉVES kérdés után válaszolsz. Jár a keksz! :D
olyan hogy élettartamra tervezett lánc nincs, mivel egy lánc eleve nem bír ki egy élettartamot, mindenképp cserés legkorábban 3-400 000 km után, ha már kötekedni akarsz! Én legalább adtam választ 2 év alatt. Szóval ez most nem talált, de jót nevettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!