A muszerfalla szoktak gyertyat tenni hogy jobbas lass. Azt ugye tudod hogy a kormany merre talalhato?
2017. júl. 22. 18:58
3/38 anonim válasza:
Hogyne tudná, a Kormány a parlamentben van.
2017. júl. 22. 19:02
4/38 A kérdező kommentje:
Azért mert nem értek hozzá miért kell leugatni?
Csak egy egyszerű magyarázatot vártam, remélem ti is úgy születtetek meg, hogy az orvos lerakott és cserélted a vezérműszíjat...
2017. júl. 22. 19:02
5/38 anonim válasza:
Még nem írtad meg, hogy mióta van jogosítványod??!
2017. júl. 22. 19:05
6/38 anonim válasza:
Ajánlom a Belsőégésű motorok tervezése és vizsgálata c. könyvet, szerintem minden kérdésedre választ fogsz kapni.
2017. júl. 22. 19:10
7/38 A kérdező kommentje:
2 hónapja van jogsim, nem értem a kérdés szempontjából miért fontos. Ha valakinek van 10 éve de egyszerűen műszakilag hülye pl. akkor az már egy rossz buta ember? Ha nem értesz a mikrobiológiához pedig már 40 éve ezen a földön jársz akkor jó hülye vagy, lett volna időd megtanulni...
Valaki tud rendes választ adni? Megköszönném.
2017. júl. 22. 19:12
8/38 anonim válasza:
egy dolog, hogy nem értesz az autókhoz, de hogy a google-t se tudod használni, az már gáz
2017. júl. 22. 19:16
9/38 anonim válasza:
Hulye hasonlat volt. Az elmeletet ataludtad? Az hogy mi a gyertya az annyira alap mint hogy melyik pedal mit csinal illetve hogy miben mas a diesel es a benzin. Alapveto tudas, nem a bolygomu fizikai viselkedese a kerdes. Ha nem tudod mi a gyertya az auto alapveto mukodesevel nem vagy tisztaban ami nagyon szomoru.
Gyertyája válogatja, van amire 60.000 km-t írnak. Szerviz periódusonként, ha cseréled, akkor talán az lesz a legjobb (amikor olajat, olajszűrőt is cserélsz)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!