Astra F "hümmögés"?
A probléma: F Astra 1.4 8v, 60LE. Ahogy a hőmérséklete megy fel üzemhőmérsekletre, 93 fok körül olyan, amikor üresbe kapcsolok, mintha hümmögne az autó. Aztán ahogy megállok, szép lassan egyenletes lesz. Minél magasabb a hőmérséklet, annál erősebb a jelenség. 96 fok fölé nem szokott menni, akkor a legerősebb. Alapjárati motorra gondoltam, ki lett pucolva, cserélve, de a hiba fennáll. A motorban sok az olajsár, 2 hét múlva szerviz, az ki lesz öblítve.
Valaki tapasztalt hasonlót? Megoldási javaslat?
Hirtelen ez jutott eszembe: https://www.youtube.com/watch?v=rR3FMO_Qjqk
De komolyra fordítva a szót, nekem is ilyen Opelom van. Ezt a hümmögést már én is észrevettem. Mikor utoljára szerelőnél voltam megemlítettem neki. Annyit mondott, hogy autót kellett volna venni, és akkor nem lenne ilyen baja :( Már így használom 2 éve és szerencsére semmi baja, úgyhogy nem hiszem hogy komoly dolog lenne.
Az is egy komoly szerelő aki az elpusztíthatatlan F Astrára azt mondja, vegyél autót, ahelyett hogy megjavítaná. Vegyen akkor ő neked egy új Mercit, na ahhoz mit szól?....
Nehezebb ma már normális szerelőt találni, mint aranyat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!