Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettél vagy adtál már el Roma...

Vettél vagy adtál már el Roma származású embernek autót?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok?

ma 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Igen. Bár ismertem. Én olyan vagyok, hogy a hófehér svéd turistát is lecigányozom, ha csulázik az utcán, de a cigányra nem úgy nézek, ha normális. A cigány nem ugyanaz, mint a cigánykodás, előbbi származás, utóbbi mentalitás, és utóbbival van bajom. Aki "hallod tesó"-zik meg alkudozik az nálam ilyen üzletből ki van zárva. Aki bőrszíne meg akcentusa ellenére becsületes, jófej ember, azzal semmi gondom nincs.
ma 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Igen, roma volt az afrikába autó exportáló ember, nem volt vele gond. Akkor van gond, amikor a sunyi fajtával van dolgod, ami kb. 80-90%-uk, szóval nem éri meg kockáztatni.
ma 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:
42%
Én vettem. De ő csak roma volt. Az teljesen más mint a cigány
ma 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát sajnos az általános tapasztalat nem éppen jó, bár nekem eddig 2-ből 2 pozitív, ami szerintem felér egy kisebb csodával.

Az első autómat mikor árultam, telefonon keresztül nem hallottam annak, szóval találkoztunk. Mikor megláttam már készültem a legrosszabbra, de teljesen normális volt. Fiával jött, épp akkor csinálta a jogsit, ha minden igaz ő kapta meg utána. Semmi gond nem volt velük. Ránézek néha JSZP-n, azóta sem rúgták szét, fényképek alapján rendben van tartva. Habár vásárlás után 2 nap nem telt el, felmentek az autópályára matrica nélkül. Nem hinném, hogy abban bíztak, hogy majd én kapom a csekket és kifizetem, mint egy balek (bár én kaptam, csak nyilván nem fizettem ki). Szerintem egyszerűen csak azt hitték volt rajta. Vagy nem érdekelte őket. Nem tudom.

Illetve a mostani hobbi autómat is hasonlóképpen vettem. Telefonon nem lehetett kihallani, szóval elmentem megnézni. Először azt hittem lesz probléma, mert az autó úgy volt hirdetve, hogy nem indul, de semmi egyéb infó. Aztán mikor felnyitottam, hát mondom báttya ebből hiányzik a fojtószelepház. Igen igen, valaki azt mondta neki hogy talán az a baja, szóval elvitte kitisztíttatni. Illetve még a vezérlésről is mondott valamit, nem is igazán értettem, de az elmondottaknak nem nagyon felelt meg. Gondoltam vagy jól átverte őt is valami sufnijóska, vagy hazudik és éppen próbál lehúzni. Azt mondja a fojtószelepházat másnapra visszaszerzi. Hát nem sok esélyt láttam rá, hogy lesz belőle valami, de hívott, megvolt, végül elhoztam, mivel hobbi autó ezért nem igazán érdekelt hogy mennyi munka lesz vele, ha hazudott valamiről hát akkor majd több időt kell foglalkozni vele, nem gáz. Végül arra jutottam, hogy valószínűleg őt is átvágták és ezért volt fura a sztori, nem pedig azért, mert ő akart átverni engem. Vezérlést próbált valami idióta cserélni és a VVT kereket rossz pozícióba forgatták, ezért nem indult. Szerencsére nem sérült semmi, helyére raktam, azóta is megy. Két hónappal később hívtam egy kérdéssel kapcsolatban, rögtön segített, meg érdeklődött, hogy mi volt a baja, szóval végül tök normális volt.

ma 17:26
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
Eljött időre, megnézte a kocsit, adott névjegykártyát, rám bízta, mikor döntök. Elvittem hozzá a kocsit, időpontra fogadott, minden papírt ott és akkor megírtunk, pénzt átadta, elköszöntünk. Csak ajánlani tudom.
ma 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Roncsautót igen.
ma 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!