Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan helyes várakozni?

Hogyan helyes várakozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Hamarosan forgalmi vizsgám lesz és most kicsit utána olvasgattam még néhány dolognak, ami sikeresen elbizonytalanított.

Annyi lenne a problémám, hogy piros lámpa esetén eddig mindig úgy álltam meg, hogy kuplung-fék-váltót üresbe tettem, de a kuplungot nem engedtem fel. Sok helyen azt olvastam, hogy nem ajánlatos benyomott kuplunggal várakozni. Illetve azt is, hogy elég ha a féket nyomom, de volt ahol azt írták, hogy azt sem szabad hosszú ideig lenyomva tartani.

Valaki legyen szíves tegye rendbe, hogy most mit mi után, kezdem azt hinni, hogy eddig mindent rosszul csináltam.

ma 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kuplung fel, fék nyom.
ma 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:
31%

Es az oktato egyszer se szolt, hogy rosszul csinalod, ezert utana kellett olvasgatni? Minek jarsz egyaltalan orakra?

Egyebkent: lampahoz fekezve begurul, utolso metereken meg mielott nagyon leesne a fordulat kuplung be, uresbe tesz, kuplung fel, megall, feket nyomva tart.

ma 18:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az oktatóval nem igazán értjük meg egymást, de közel a vizsgához már nem akarok másikat keresni. Egyébként nem, egyszer sem szólt rám emiatt lepődtem meg, hogy ezt nem így kellene.
ma 18:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát a kuplungot marhára nem kéne kinyomva tartani.

Miért teszed? Mit remélsz tőle?

ma 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!