Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért fáj a fejem vezetés közben?

Miért fáj a fejem vezetés közben?

Figyelt kérdés
Nem tudok rájönni, hogy mi a gond. Orőbáltam feküdni, úgy is fáj. Próbáltam függőlegesen ülni, úgy is fáj. Köztes állásban is. Több autóban is fennt áll a probléma. Mi lehet a gond? A válaszokat előre is köszönöm.

#ülés #vezetés #fejfájás #nyak #tarkó #Helyes üléspozíció
szept. 14. 18:50
 1/9 anonim válasza:
Túl meleg van, izgulsz, erős illatosító van bent, vagy a körülötted lévő környezet túl gyors "mozgása" ami kialakul miközben mész az autóval.
szept. 14. 18:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem volt meleg, nem most kezdtem a vezetést, halál nyugodtan ülök a volán mögött, az illatosító meg már picit régi.
szept. 14. 18:59
 3/9 A kérdező kommentje:
A szemem felett is fáj picit a fejem, a tarkóm is befeszül.
szept. 14. 18:59
 4/9 anonim válasza:
Rossz testtartás, vagy Esetleg nem rossz a szemed?
szept. 14. 19:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Az ülés nem hiszem hogy rossz, mert egy bmw-m van. Jól látok mindent, viszont néha paslogok, úgyhogy lehet elfárad. Jó tipp, kérek időpontot szemészetre. Köszi szépen a választ :)
szept. 14. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Erős koncentráció, plusz esetleges kimerültség. Vezetés közben több mindenre kell figyelned egyszerre, amivel az agyad nem feltétlenül küzd meg olyan könnyedén. Ha fáradtabb vagy mostanában az is közrejátszik, mert vezetéskor figyelem kell, tehát tovább terheled magad mentálisan.
szept. 14. 19:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja, szerintem is menj el szemészetre és mondd el a problémád.
szept. 14. 19:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is szemről lehet.
szept. 14. 20:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, foglaltam időpontot. Remélem egy szemüveg megoldja a problémát :)
szept. 14. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!