Mást is zavarnak a darazsak vezetés közben?
autós ételfutár vagyok mióta meleg van muszáj vagyok lehúzni az ablakot mert megdöglök de akkor meg jönnek a darazsak a pofámba mást is zavar vagy csak engem?
klima van a kocsiba de attól meg megfázok mert kicsi a kocsi és nagyon lehűti,
akkor klimát kapcsolsz?
Én nem nagyon szoktam lehúzott ablakkal közlekedni. 19 éves öreg autóm van, de kitűnően működik benne a klíma. Télen.nyáron 23 fokra van állásra, befúvás iránya, erőssége automata állásban. Soha nem szoktam hozzányúlni, mindig komfortos, nem szoktam fázni.
Ha az utastérben röpködnének a darazsak, egyéb rovarok, nyilván engem is zavarna. Na meg lehúzott ablakkal a por is bejön, sűrűbben kell autót takarítani. Ezért sem nagyon közlekedek így.
#5az enyémbe is működik a klíma sőt mivel kis dizel így klimával eszik max 6 litert (1.4 hdi)
az a baj hogy ki be kell szálnom és az nem túl egészséges mikor a 22 fokról kiszálsz a 30 fokra és ez kb 40×megismételve
én arra lettem volna kiváncsi hogy aki lehúzott ablakkal közlekedik hogy őt is zavarja e vagy van e valami praktikája pl szélterelő az ablakra ami működik
Értelek. És ha csak 27-28 fokra állítod? Az már hűvösebb a kintinél, de nem okoz olyan nagy, kellemetlen hőmérséklet különbséget.
A légterelő kérdést passzolom, soha nem volt nekem, nincs vele tapasztalatom.
igen az lesz megpróbálom 26-27 ra beállítani,csak az a baj hogy manuális klimája van így csak érzésre lehet beállítani,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!