Korrupt vizsgabiztos: az oktatóm keze lehet benne?
Ez a kérdés nem a szokásos lesz, hiába tűnik annak.
Sikeres forgalmi vizsgát tettem, de én úgy éreztem, nem vagyok rá készen. Hatalmas hibákat nem szoktam csinálni, de azért messze vagyok a tökéletestől.
A vizsgámon is vétettem hibákat, egyszer le is fulladtam emelkedőn elindulásnál. Hatalmas hibáról nem tudok, de az alapján, amiről mások írnak, hogy mennyire megbuktatják őket mindenért, ez gyanús nekem.
Lehetséges, hogy az oktatóm elintézte, hogy átengedjen a vizsgabiztos, anélkül, hogy én erről tudtam volna? Van ilyen? Vagy csak az önbizalmam lenne annyira tropa, hogy amúgy ez a szint, ahogy vezetek, rendben van, csak nagyobbak az elvárásaim magammal szemben? De elvileg a lefulladásért buktathatnak, nem?
Ti hallottatok, tapasztaltatok valaha ilyesmit?
Kicsit ideges vagyok így, nem tudok, merjek-e örülni ennek, mert mi van, ha én érzem jól, és nem állok készen az önálló vezetésre, csak valaki úgy intézte, hogy átmenjek?
Most te tényleg ezen rinyálsz hogy sikerült??
Meg vagy te húzatva!
Aki átmegy senki sincs készen a vezetésre, vagyis épp hogy eltud gurigázni lassan.
EZ éppen arra jó hogy elkezdj gyakorolni óvatosan és majd belejössz.
Nem rinyálok, csak bizonytalan vagyok, mert teljesen úgy futottam neki, hogy úgyis meghúznak (első vizsgám volt amúgy).
Igazad van abban, hogy ez arra jó, hogy gyakoroljon még utána az ember (csak most már egyedül), csak furcsállom, mert mindenkitől azt hallom, hogy "húh engem már háromszor meghúztak a szemetek ok nélkül", én meg kapásból tudok párat felsorolni, ami kisebb hiba, de hivatalos vizsgalap szerint ki tudja, nem-e lett volna elég, hogy meghúzzanak.
Szia, megértelek, én december 23án elsőre mentem át a vizsgán, pedig előtte lévő órákon szörnyen ment, lefulladtam sokszor, stb.
Vizsgán egyszer se fulladtam le, szépen parkoltam, viszont az úton voltak hibáim, mégis átengedett... Meg is lepődtem, mert megbuktattam volna magam, de lehet azért volt engedékenyebb mert karácsony volt, nemtudom.
1 hónapig nem mertem vezetni, majd nagynehezen beleültem az autóba és képzeld, sokkal jobban vezetek mint az órákon 😁 valószínűleg segít az, hogy nincs mellettem oktató aki bár nem volt rossz, de azért ki szokott oktatni ha valamit elrontottam.
Ne csüggedj, örülj hogy elsőre sikerült, most kezdődik az igazi tanulás:) hajrá!
"mi van, ha én érzem jól, és nem állok készen az önálló vezetésre, csak valaki úgy intézte, hogy átmenjek?"
A sikeres vizsga nem azt jelentené, hogy tudsz autót vezetni. Mint a bukás sem jelenti azt, hogy az illető feltétlenül alkalmatlanabb, mint egy másik vizsgázó.
Megkaptad a jogot, hogy autót vezess. Ennyit jelent a vizsga.
Jogod van egyedül gyakorolni. Vagy egy ismerős segítségével. Az általad kiválasztott könnyebb helyzetekben. A képességeidhez illesztve a vállalt feladatokat.
Lehet, hogy lesúrolod az autót vagy koccansz. De ez ellen egyetlen vezető sincs bebiztosítva.
A bátorság és a tudásod szintjének figyelembevétele a lényeg.
(Ügyelj a gyalogosokra, add meg az elsőbbséget és ne előzz országúton, ha nem 100%-os a helyzet. Akkor nem lesz nagy baj. Ha bénázol, legfeljebb ráddudálnak, de azzal ne törődj. :-) )
Ilyen meg nincs, h az oktató előre lezsírozzon bármit a vibivel.
Mi van, h átmész a piroson, vagy egyéb szabálysértést követsz el közben? Ilyet nem lehet előre "lepapírozni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!