Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Korrupt vizsgabiztos: az...

Korrupt vizsgabiztos: az oktatóm keze lehet benne?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés nem a szokásos lesz, hiába tűnik annak.

Sikeres forgalmi vizsgát tettem, de én úgy éreztem, nem vagyok rá készen. Hatalmas hibákat nem szoktam csinálni, de azért messze vagyok a tökéletestől.

A vizsgámon is vétettem hibákat, egyszer le is fulladtam emelkedőn elindulásnál. Hatalmas hibáról nem tudok, de az alapján, amiről mások írnak, hogy mennyire megbuktatják őket mindenért, ez gyanús nekem.

Lehetséges, hogy az oktatóm elintézte, hogy átengedjen a vizsgabiztos, anélkül, hogy én erről tudtam volna? Van ilyen? Vagy csak az önbizalmam lenne annyira tropa, hogy amúgy ez a szint, ahogy vezetek, rendben van, csak nagyobbak az elvárásaim magammal szemben? De elvileg a lefulladásért buktathatnak, nem?

Ti hallottatok, tapasztaltatok valaha ilyesmit?

Kicsit ideges vagyok így, nem tudok, merjek-e örülni ennek, mert mi van, ha én érzem jól, és nem állok készen az önálló vezetésre, csak valaki úgy intézte, hogy átmenjek?

ápr. 6. 14:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem meglehetett volna oldani.

Adsz egy húsz ezrest a biztosnak és akkor megbuktat.

ápr. 6. 19:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek, többnyire az oktató bujt fel a vizsgabiztos megkenésére, azt sem tudod, eljutott-e a kenőpénz a vizsgabiztoshoz, és bizony sokszor csak azért fizetsz, hogy az oktatód ne fékezzen, ne kormányozzon bele. Az igazi baj az, hogy nem tudod eldönteni a megéltek alapján, át kellett volna-e menned.
ápr. 7. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!