Korrupt vizsgabiztos: az oktatóm keze lehet benne?
Ez a kérdés nem a szokásos lesz, hiába tűnik annak.
Sikeres forgalmi vizsgát tettem, de én úgy éreztem, nem vagyok rá készen. Hatalmas hibákat nem szoktam csinálni, de azért messze vagyok a tökéletestől.
A vizsgámon is vétettem hibákat, egyszer le is fulladtam emelkedőn elindulásnál. Hatalmas hibáról nem tudok, de az alapján, amiről mások írnak, hogy mennyire megbuktatják őket mindenért, ez gyanús nekem.
Lehetséges, hogy az oktatóm elintézte, hogy átengedjen a vizsgabiztos, anélkül, hogy én erről tudtam volna? Van ilyen? Vagy csak az önbizalmam lenne annyira tropa, hogy amúgy ez a szint, ahogy vezetek, rendben van, csak nagyobbak az elvárásaim magammal szemben? De elvileg a lefulladásért buktathatnak, nem?
Ti hallottatok, tapasztaltatok valaha ilyesmit?
Kicsit ideges vagyok így, nem tudok, merjek-e örülni ennek, mert mi van, ha én érzem jól, és nem állok készen az önálló vezetésre, csak valaki úgy intézte, hogy átmenjek?
Szerintem meglehetett volna oldani.
Adsz egy húsz ezrest a biztosnak és akkor megbuktat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!