Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mást is zavarnak a darazsak...

Mást is zavarnak a darazsak vezetés közben?

Figyelt kérdés

autós ételfutár vagyok mióta meleg van muszáj vagyok lehúzni az ablakot mert megdöglök de akkor meg jönnek a darazsak a pofámba mást is zavar vagy csak engem?

klima van a kocsiba de attól meg megfázok mert kicsi a kocsi és nagyon lehűti,

2024. ápr. 13. 16:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

nekem se kellene klima csak félek a darazsaktól és így hogy 5km alatt berepül vagy 3 db így zavaró egy kicsit,fehér színű a kocsi nem használok íllatosítót nem tudom mi vonza őket

2024. ápr. 13. 20:45
 12/19 anonim ***** válasza:

Én csípem a darazsakat... Ők is engem 😅

Vezetés közben méh csípett meg egyszer.

Szegényt megcsapta a B oszlop és a kézfejemre esett és ott töltötte ki dühét rajtam.

Darazsak csak berepülnek és mennek is ki általában.

Amúgy nem félek tőlük mert alapból rovarb*zi vagyok.

Egy papírdarázs szúrása éppen fajdalmasabb mint egy szunyogé.

Vespula fajok kecske/német darázs már kellemetlenebb de nem vészes.

Viszont ha Lódarázs repül be a kocsidba akkor ugorj ki menet közben 😂😂😂

Huuu annak baxxo a szúrása!

2024. ápr. 13. 20:54
 13/19 A kérdező kommentje:

volt olyan hogy mentem a kereszteződéshez ablak le húzva csak jobra balra lehetett menni szembe házak voltak elindultam balra erre oldalról bevágodott egy lódarázs a biztonsági övre,a kocsi ment én meg kivágtam az ajtót meg kapálóztam még jó hogy senki nem jött arra

meg szerencse hogy a ház előtt volt egy bokor ami megállította a kocsit így nem vittem ki a kerítést

de az az érdekes hogy méh még soha nem repült be pedig már 8 éve vezetek engem még a poloska se zavarna csak ne lennének darazsak

2024. ápr. 13. 21:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem igazán. Pedig az ilyen tavaszias időben én is lehúzott ablakkal megyek.

Lehet, hogy neked a kajaszagra mennek.

2024. ápr. 13. 21:47
 15/19 A kérdező kommentje:

az lehet hogy a kaja szagra jönnek erre nem is gondoltam,

lehet valami erős illatosító kellene az elnyomná

2024. ápr. 13. 21:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Sajnos a jelenlegi autómban rossz a klíma és egy bő 100 ezer lenne megcsináltatni, inkább lehúzott ablakkal közlekedem (én is), egy párszor már berepültek mindenféle állatok, de mivel a hátsó ablak is nyitva van, rögtön ki is mennek hamar.
2024. ápr. 13. 22:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha futárként veled ilyen történik, hogy az autót a bokor állítja meg, akkor ne haragudj, de jelen állapotban egyáltalán nem kéne autót vezetned. Most elég csak az, hogy akkor ennyire vigyázol a saját dolgaidra? Vagy a másik dolog ha ott van valaki.. nem is jó ebbe belegondolni. Mi lesz ha mégis megcsíp az a darázs meghalsz? Az autóval felősség van a kezedben, ezt így egyszerűen nem lehet.
2024. ápr. 13. 23:57
 18/19 A kérdező kommentje:

karc mentes az autóm

nem sérült se a kocsi se a bokor,

amúgy meg vigyázok rá, hetente mosom,porszívózom,negyedévente olajcsere és szűrők cseréje stb,

de azóta felhúzott ablakkal közlekedek pont ezért született a kérdés hogy más is van e így a darazsakkal és van e valami ötlete

2024. ápr. 14. 00:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem. De még bő 10 éve kisvárosunkban volt, aki árokba hajtott a tök üres úton egy berepülő darázs miatt. Szerintem aki bepánikol egy darázstól, az ne vezessen. Aki allergiás rá, az meg húzza fel az ablakot, és természetesen legyen nála az a hogyishívják, amit ilyenkor használnia kell.
2024. ápr. 14. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!