Mást is zavarnak a darazsak vezetés közben?
autós ételfutár vagyok mióta meleg van muszáj vagyok lehúzni az ablakot mert megdöglök de akkor meg jönnek a darazsak a pofámba mást is zavar vagy csak engem?
klima van a kocsiba de attól meg megfázok mert kicsi a kocsi és nagyon lehűti,
nekem se kellene klima csak félek a darazsaktól és így hogy 5km alatt berepül vagy 3 db így zavaró egy kicsit,fehér színű a kocsi nem használok íllatosítót nem tudom mi vonza őket
Én csípem a darazsakat... Ők is engem 😅
Vezetés közben méh csípett meg egyszer.
Szegényt megcsapta a B oszlop és a kézfejemre esett és ott töltötte ki dühét rajtam.
Darazsak csak berepülnek és mennek is ki általában.
Amúgy nem félek tőlük mert alapból rovarb*zi vagyok.
Egy papírdarázs szúrása éppen fajdalmasabb mint egy szunyogé.
Vespula fajok kecske/német darázs már kellemetlenebb de nem vészes.
Viszont ha Lódarázs repül be a kocsidba akkor ugorj ki menet közben 😂😂😂
Huuu annak baxxo a szúrása!
volt olyan hogy mentem a kereszteződéshez ablak le húzva csak jobra balra lehetett menni szembe házak voltak elindultam balra erre oldalról bevágodott egy lódarázs a biztonsági övre,a kocsi ment én meg kivágtam az ajtót meg kapálóztam még jó hogy senki nem jött arra
meg szerencse hogy a ház előtt volt egy bokor ami megállította a kocsit így nem vittem ki a kerítést
de az az érdekes hogy méh még soha nem repült be pedig már 8 éve vezetek engem még a poloska se zavarna csak ne lennének darazsak
Nem igazán. Pedig az ilyen tavaszias időben én is lehúzott ablakkal megyek.
Lehet, hogy neked a kajaszagra mennek.
az lehet hogy a kaja szagra jönnek erre nem is gondoltam,
lehet valami erős illatosító kellene az elnyomná
karc mentes az autóm
nem sérült se a kocsi se a bokor,
amúgy meg vigyázok rá, hetente mosom,porszívózom,negyedévente olajcsere és szűrők cseréje stb,
de azóta felhúzott ablakkal közlekedek pont ezért született a kérdés hogy más is van e így a darazsakkal és van e valami ötlete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!