Német vagy Japán autó?
Németem sosem volt, de a 2003-as utolsó generációs Mazda 323 BJ-met élmény vezetni. Vegyél egy 1.6-os benzinest vagy 2ezres GT-t csak az ritka. Futómű,váltó,motor,kormány és ülése isteni. Mindig a Pretty Woman jut eszembe, amit ott a Lotusról mondtak, hogy "befekszik mint cica a kanyarba".
Vagy vegyél egy MX-5-öt ha élményt akarsz.
Bár azt mondják a 2000-2002-es benzines Mazda 6 is nagyon el lett találva.
Németbe szerintem a 85-ös 6 hengeres Mercik az állatok csak már öreg kicsit...
kicsit erősebb autót szeretnék, nissan skyline R33 vagy subaru impreza.
vagy esetleg regebbi suprat. Harmadik autó lenne a terepjárom es a teljesen atlagos 4-es golfom mellé. fogyasztás nem érdekel, mivel kb 2-3x venném elő egy héten.(persze ne egyen 20 litert)
Akkor Subaru Impreza azok nagyon jók.
Csak kicsit érzékeny kocsi.
Másikat sosem vezettem...
Semmi értelme az ilyen általánosításoknak.
Mindegyik gyártónak voltak jobban és rosszabbul sikerült típusai.
Egyáltalán mit jelent neked az, hogy "jó"? Ami kényelmes? Ami jó ár/érték arányú? Ami olcsón szervizelhető? Ami gyorsan tud menni? Vagy mi?
Kedves 5-ös válaszoló leírtam, hogy hobbiautónak kéne direkt
írtam is hogy subaru impreza, vagy nissan skyline, ha neked ezekről a ényelem vagy az olcsó szervizelhetőség ugrik be akkor sajnállak. Nekem megbízhatóság, erő számít. meg a hangja. Én pl a bmw hangját nem szeretem
#6 nem szeretnék első kerekes autót venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!