Jasdik kérdése:
Milyen japán sportosabb autot ajánlatok 600. 000 ig?
Figyelt kérdés
Suzukit ne!És lehetőleg sportosat ahogy írtam!100LE felett!!2017. máj. 1. 19:34
1/11 anonim válasza:
1.6 lsi civic?
600e forintba elég valószínű,hogy lakatos majd kell ,de szerkezetileg örök.
2/11 A kérdező kommentje:
Tudsz még mondani?Hogy legyen választási lehetöségem!
2017. máj. 1. 20:34
3/11 anonim válasza:
Elsősorban a Mazdákat javasolnám erre a célra, amelyek kifejezetten sportos modellek: MAZDA MX-3, MAZDA MX-5, MAZDA 323F.
Egyéb alternatíva: HONDA CIVIC, MITSUBISHI GALANT, MITSUBISHI ECLIPSE, TOYOTA CELICA, TOYOTA SUPRA, TOYOTA MR 2.
Ezekből már tudsz válogatni.
4/11 A kérdező kommentje:
Mazda MX 5 tetszik csak tetős változat nincs?
2017. máj. 1. 22:08
5/11 A kérdező kommentje:
És,ilyen olcsóbb sportos nissan?
2017. máj. 1. 23:08
6/11 anonim válasza:
NISSAN 100 NX, NISSAN 200 SX
Esetleg zárójelben (NISSAN ALMERA), de ez nem igazán sportos.
7/11 anonim válasza:
Nissan 200sx-et mutasson már nekem valaki 600-ért...
Mert még a roncsok is drágábbak
Amúgy Honda, mazda
Civic, CRX
MX-5 az nem sport kocsi, meg 600e -ért nincs is, de mondjuk az mx3 v mx6
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Kérdező átérzem a problémádat. Én két éve ugyanezen vergődtem át magam, közel három hónapnyi keresgélés és vezetés után (amik szóba jött autók azokat mindet kipróbáltam) feladtam a dolgot. (Mondjuk az egyik oka az volt, hogy számomra például egy gyári állapotú MX-5 nem igazán az a kategória, amit én kerestem. Sportos egy Passat-hoz képest, de a vezethetőség és az élvezeti faktor tekintetében nem volt számomra elég. Így az átépítéssel kb. 1,5 millióban állt meg a végére a kiszemelt és megvásárolt autó. - Ezt csak azért írtam le, hogy nehogy abba a hibába ess, hogy megveszel egy járgányt és csak utána jössz rá, hogy nem is igazán azt nyújtja, amit elvárnál tőle.)
10/11 anonim válasza:
nem kaphatóak.
Amit linkeltél egyik külföldi, másik okmányok nélküli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!