Dízel vagy Benzin jobb nekem?
Figyelt kérdés
Szóval most veszek kocsit és haverom azt mondta a 6-os Mazda az egész jó kocsi és azt nem tudom nekem benzinbe vagy dízelbe éri meg jobban. Hetente egyszer tuti megyek nagyobb útra ami olyan 380 km oda-vissza és a nagyobb táv az jobban fekszik a dízelnek. De ha jól tudom a dízel sokkal drágább szervizelés szinten pláne a Mazda. Esetleg vélemény ?2017. jún. 30. 16:07
2/21 A kérdező kommentje:
Használt
2017. jún. 30. 16:16
3/21 crudy válasza:
Akkor ovatosan a mazdakkal mert szeretnek rohadni, sajnos illetve a hires japan megbizhatosag igazan a benzinesekre igaz. Bar nem rossz a dizel mazda sem de mivel hasznalt lehet h azokat a koltsegeket amiket bele kell fektetni egy dizelbe az pont rad marad mert az elozo tulajnak nem volt aktualis.
4/21 A kérdező kommentje:
És amúgy a dízel szervizelése mondjuk ennél a típusnál mennyivel több, mint a benzinnél ?
2017. jún. 30. 16:48
5/21 anonim válasza:
A sima benzines 6-os Mazdák még nem túl bonyolult technikák, a dízelek viszont azok. Nem véletlen az, hogy a használt dízel Mazdák olcsóbbak vagy egy árban vannak a benzinesekkel ( ugyanez igaz pl a Mondeokra is vagy pl E46/E39-es BMWkre is ). Nem véletlenül. :)
Ha sikerül egy jó dízelt kifogni, akkor az nagyon jó. Ha nem sikerül akkor viszont az nagyon nagy csöcs.
6/21 anonim válasza:
A mazda 6 a rohadas miatt szerintem alapbol felejtos....bar ha megis egy ilyennel akarod megszivatni magad akkor csak a benzin
7/21 anonim válasza:
A rohadás alapból kizárja ezt a típust nálam, ha mégis megvennéd csak benzin.
8/21 A kérdező kommentje:
Rohadásról még nem hallottam ennél bár nem is igen értek a kocsikhoz. Akkor milyen Sedant lehet venni olyan 1 millió környékén
2017. jún. 30. 18:04
9/21 anonim válasza:
Nelegyél ennyire fillérvadász hogy pár forint megatakaritásért beleülsz egy öreg dízelbe...
Zajos,büdös,jópár nagyvárosból már most ki vannak tiltva,és ha beszarik az adagoló magadhoznyúlsz olyan drága
10/21 A kérdező kommentje:
Ja én nem ragaszkodok a dízelhez igazából minden áron tehát most még inkább azt keresem mik a jó kocsik ilyen árban ha benzines akkor benzines
2017. jún. 30. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!