Váltsak oktatót?
Huh ,csak nekem volt olyan oktatóm aki a világ legjobb arca?Voltak pillanatok amikor azt mondtam magamba : kiszállok és hazamegyek.
De mind jogosan.
Alapból egy nevető,viccelődő 48 éves pali,aki "ezért állunk meg a zebránál,nézd a vöröset" és csajokat néztünk ,haverkodva beszélt,de amikor kellett akkor szigorúbb volt és teljesen nyugodtan 1 centit se emelve a hangján elmondott mindent.
Lett volna értelme váltani, de korábban. Szerintem kérdezz rá, hogy szerinte hány órát kell még venned. Ha már csak 4-5 órát, akkor hagyd a csudába. Ha még több, mint 10 órát, akkor inkább van értelme.
Gondolj arra, hogy egy új oktató először mindent végiggyakoroltat veled, hogy lássa, mit, milyen szinten tudsz. Ezzel 2-3 óra pluszban simán elmehet, ezért ha csak kevés órád lenne hátra, akkor inkább ne válts.
Utolsóval annyiból nem értek egyet, hogy lehet, hogy ha marad ennél akkor 20 óra után is megbukik.
De ha átmenne másikhoz akkor lehet hogy a kötelező órák alatt megtanulna mindent és elsőre sikerülni a vizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!