Mit gondoltok váltsak oktatót? (részletek lent)
Szóval, nemrég kezdtem el a vezetést a rutinpályán! Már kétszer voltam! Akihez szerettem volna menni (oktató) annál sajna nemvolt hely, igy kiválasztottam egy "ismeretlent". De nagyon nemérzem jól nála magam :(
És arról ne is beszéljünk, hogy néha vannak furcsa beszólásai.
Pl. tegnap...
mielött átültem volna a vezető ülésbe, mondtam neki, hogy levetem a mellényem mert igy melegem lesz. erre ő: óó persze persze, azt szeretjük mi oktatók, hogyha vetkőznek a tanitványok...
Meg olyant kérdezett, hogy mit csinálok hétvégén? kivel leszek? tehát mintha azt kérdezné van e valakim..
Meg hát arról nem is beszélek, hogy ugy néz, hogy levetköztet a szemével... :S
Amint mondtam 2x voltam nála eddig, de nem is nagyon szeretek menni! Váltsak szerintetek? Most még lehet váltani?
De ha váltok is, akkor utána sz*rul érezném magam mikor őt meglátnám... :( Mi legyen?
Köszi aki ir!
Válts oktatót, még csak 2 órát voltál nála. És ne foglalkozz azzal,h mi lesz,ha találkozol vele.
Az én apukám is oktató,és már többen elmentek tőle,de más okból. (nem ért rá mindig,amikor a tanuló szeretett volna vezetni menni) Nem foglalkozik vele, mindig vannak újabb,és újabb emberek. Egyik jön,másik megy- ennyi.
Az biztos, hogy nagyon kellemetlenül érzem magam...
Elszomorít a helyzet :(
A másik dolog meg az, hogy a többi oktató is ismeretlen nekem! Lehet, hogy pont egy hasonlót választanék!
Akit szerettem volna, őt ismerem is, egy helyen lakunk, de tuti még mindig nem ér rá :(
"" óó persze persze, azt szeretjük mi oktatók, hogyha vetkőznek a tanitványok... ""
Pedig ez inkább vicces, mint molesztáló
Te meg mondd neki, hogy nálad bárki jöhet , mert az aids miatt nehezen találsz partnert! :D
Tuti lefagy az arca :DDD
A legtöbb oktato (főleg ha idősebb) ilyen...az enyém is ilyen volt... meg ismerőseim mesélték hogy az ővéik is igy viselkedett....nem tudom miért csinálják, de tényleg idegesítő tud lenni...sőt az enyém még hülyézett is(egyebek között) engem...ha valamit rosszul csináltam, úgy ordított velem, legtöbbször kiszálltam volna mellőle.
Az hogy váltsak meg sem fordult a fejembe... mikor már huszadszorra mondta hogy annyi eszem van mint egy marék lepkének, meg hogy lovaskocsit kellene vezetnem nem kocsit, akkor mondtam hogy AKKOR IS MEGMUTATOM K.CSÖG...aztán meg is mutattam neki (másodszorra):D :D
Nem is irtam, hogy molesztáló ;)
Csak olyan kellemetlen...
Meg az a legnagyobb gond, hogy nem nagyon szeretek menni vezetni hozzá!
Pedig már nagyon vártam, hogy vezethessek :(
És az a bökkenő benne, hogy nem annyira idős! Olyan 30-40között van!
De ez az Aids-es szöveg tetszett :D
Nálunk anyukám járt egy oktatóhoz, akit apukám ismert, mégis kikezdett anyukámmal. Apum aztán elküldte a francba. :D Nekem viszont a lehető legaranyosabb, legnyugisabb, legértelmesebb oktatót sikerült kifognom, úgyhogy ő nálam 10-es skálán 20-as.
De persze lehet neki mondani, hogy csak az órákért fizetsz, nem a bókokért, meg nem hinnéd, hogy a feladatkörébe tartozik az udvarlás.
Szerintem menj el még egyszer... Ha akkor is ezt csinálja, nyugodtan mondd meg neki, mi zavar, és ezért oktatót váltasz.
Akár az óra elején is mondhatod, ha így viselkedik ma is, akkor te inkább be sem szállsz.
Nem tudom mennyi idős vagy, gondolom elég fiatal.
Nem kell félni, nem csinálhat veled semmit, ha beszól, szólj vissza.
Egyébként, nyugodtan válthatsz oktatót, senki nem kötelez rá, hogy ott maradj, még megindokolnod sem kell. Kérdezz rá a többieknél, ki mennyire van megelégedve a sajátjával, de akár másik suliba is átmehetsz, ha végképp zavar a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!