Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves 30 éves kor körüli férfiak, mit gondoltok erről? (Részletek lent)
Egy 30 éves férit mi vonz jobban? Még mindig a test, a szépség az elsődleges vagy sokkal inkább a belső értékek, az, hogy megvan-e a jövőbeli anya a hölgyben?
Hogyan tekint egy 30 éves férfi egy 22 éves lányra?
Konkrétan a következőre gondolok:
- kevésbé zavarja-e egy 10 kg plussz, ha kedveli a lányt, mint egy 20-as férfi.
- zavarja-e ha a lány nem bulizós, komoly tervei vannak vele stb
30-as eveinkre megtanuljuk hogy a kulsosegek nem sokat jelentenek. Ezert nem leszunk oda rogton egy szep lanyert mint a 20-on evesek. Egy alap vonzalom persze mindenkeppen kell hogy legyen, de onmagaban ez nekunk mar keves.
35F
Csak a saját nevemben beszélhetek, bár még nem értem el a 30-at, de a 30 körül vagyok :)
Szóval nekem (és úgy veszem észre, hogy a barátaim körében is) egyre fontosabbak a belső értékek mint a külsőségek. Persze ha egy nő gyönyörű külsőleg és a lelke is angyali, akkor az egy hihetetlen kincs.
De szeretem, ha az illetőnek van jövőképe, kedves, hűséges típus, empatikus, és igen legyen gondoskodó, és lehessen rá számítani később anyaként. Most már egyre inkább ebben az irányban tervezek.
Szerintem ha egy 30 éves komolyan gondolkodó pasit találsz, akkor nem fontos neki az a +10 kiló, nekem sem. A személyiség a lényeg.
Köszönöm, hogy ismeretlenül erkölcstelen hölgynek minősítettél. Hálám jeléül jelentettelek a moderátor felé. Szörnyen primitív ember vagy.
Pontosan, hogy nem akarok senki szeretője lenni, komoly kapcsolatra vágyok, ez a bajod?
Próbálom elkerülni, hogy a játéka legyek bárkinek is.
A személyiség a lényeg, erre gondoltam én is. :)
Mások szerint szép lány vagyok, de nem sokan kedvelik a túl komoly stílusomat, nem vagyok szeleburdi stb.
Most felbukkant egy férfi az életemben, aki nagyon kedves nekem, úgy érzem, én is neki. Csak zavar a + 10 kg magamon most. És érdekelt, hogy titeket zavarna-e, bár ezen lehet változtatni. Szóval, ha a lelkem szereti nyert ügyem van? :)
"Szóval, ha a lelkem szereti nyert ügyem van? :)"
Egy 30+ ferfinal mindenkeppen.
Én 24 évesen már csakis anya-feleség posztra kerestem nőt. Sajnos a sors fintora volt, hogy több nőm lett utána, mint előtte volt, mert persze mindenki ezt akarta. Csak hát... nem volt közöttük ALKALMAS. Én most 35, feleségem 22, és a baba egy hetes:)
A NŐT kerestem, nem valami csajszit, aki még filózik önmagán.
Amúgy nyugi, mindenki más. Amit játékszernek való használatnak nevezel, ahhoz általában naiva kell. Amúgy meg te is ugyanannyira élvezheted a játékot, nem kell bezárni minden előtt. Még az is lehet, hogy te is megváltozol, például ráérzel valaminek az ízére és mégis mást fogsz akarni. Vagy hogy egy férfi megérzi, hogy viselkedik A NŐ és erre fog vágyni mindig ezentúl.
A 10 kiló plusz lehet, hogy szerinted az, egészséges nő sosem vékony, hanem van rajta FOGÁS:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!