Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok váltsak oktatót?...

Mit gondoltok váltsak oktatót? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Szóval, nemrég kezdtem el a vezetést a rutinpályán! Már kétszer voltam! Akihez szerettem volna menni (oktató) annál sajna nemvolt hely, igy kiválasztottam egy "ismeretlent". De nagyon nemérzem jól nála magam :(

És arról ne is beszéljünk, hogy néha vannak furcsa beszólásai.

Pl. tegnap...

mielött átültem volna a vezető ülésbe, mondtam neki, hogy levetem a mellényem mert igy melegem lesz. erre ő: óó persze persze, azt szeretjük mi oktatók, hogyha vetkőznek a tanitványok...

Meg olyant kérdezett, hogy mit csinálok hétvégén? kivel leszek? tehát mintha azt kérdezné van e valakim..

Meg hát arról nem is beszélek, hogy ugy néz, hogy levetköztet a szemével... :S

Amint mondtam 2x voltam nála eddig, de nem is nagyon szeretek menni! Váltsak szerintetek? Most még lehet váltani?

De ha váltok is, akkor utána sz*rul érezném magam mikor őt meglátnám... :( Mi legyen?

Köszi aki ir!

2009. okt. 10. 15:16
1 2
 11/17 anonim válasza:
Beszélj az autós iskola igazgatójával,hogy problémád van az oktatóval és másikat szeretnél.Biztos ajánl egy jobbat,hogy ne romoljon a suli renoméja!
2009. okt. 10. 16:42
 12/17 A kérdező kommentje:
Az oké! De olyan ciki, hogy most elkezdem mesélgetni, hogy miket mondogat!? :S
2009. okt. 10. 17:13
 13/17 anonim válasza:
Nem kell kitérned rá,nem pszichológus,hogy meghallgassa az igazgató a problémáidat.Ez egy ÜZLETI ügy!Súlyos összegeket fizet ki az ember,míg megvan a jogsija!Várhat érte vmit,nem...?
2009. okt. 10. 17:26
 14/17 A kérdező kommentje:
Igazad van!!
2009. okt. 10. 17:33
 15/17 A kérdező kommentje:
Csak gondolom megirom, hogy most átmentem egy másik oktatóhoz (2házzal arébb lakik) és elvállalt :D
2009. okt. 11. 13:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Nyugodtan válthatsz,sajnos szar úgy vezetni ha kényszerből csinálod/nem akarod csinálni.Tényleg te fizetsz neki,nem kell elviselned ezt,először beszélj vele aztán válts ha kell,még egy ilyen szar poént tol akkor mond meg neki hogy ez nem jön be neked.
2009. okt. 13. 18:57
 17/17 A kérdező kommentje:

Már váltottam is! :)

Holnap megyek először az újhoz :)

2009. okt. 13. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!