Váltsak oktatót?
A kilométer akkor lesz meg, amikor az oktató úgy akarja, hogy meglegyen...
Egy óra 45 perc gyakorlás.
A 30 óra csak a kötelező minimum, amit el kell könyvelni annál is, aki esetleg kevesebbet vezet, de az is gyakori, hogy kell akár 50 óra is, hogy le tudjon vizsgázni a tanuló.
Egyébként tudsz jobb oktatót?
Be lehet ám fürödni az oktató váltással
Mennyire surgos, hogy meglegyen a jogsi? Ha neked fontos, hogy minel elobb meglegyen es tudsz egy heten akar ketszer is menni vezetni, akkor persze, mindenkepp valts oktatot es keress olyat, aki raer.
En is most csinalok egy jogositast (nem szemelyauto) es az elejen minden szombat/varanap mentem, aztan most a vegere kicsit visszavettem, mert tanulnom kell es nincs idom, igy csak 1x megyek egy heten, de ha az oktatom csak 2hetente erne ra, akkor tutti, hogy keresnek valaki mast.
bemesz a suliba es szolsz hogy uj oktatot akarsz
sot, azt is kerheted, hogy az uj oktato nehany diakjanak, ha nem gond, adjak ki a szamat neked, hogy referenciat kerhess toluk, ne viccelj a te penzedrol van szo
ha a szamot nem adjak ki ilyen-olyan urugy miatt, akkor kerd meg oket, hogy a te szamodat adjak oda nehany diaknak (akik az uj oktatonal vezetnek) es kuldjenek mar neked egy uzit vagy hivjanak fel, hogy 2 szoban mondjak el, hogy jo e szerintuk az oktato vagy sem
hajam kihullana, ha nekem surgos lenne a jogsi es csak 2hetente lenne ram ideje az oktatonak
en mar regen valtottam volna oktatot, sot, ha a sulinak nincs tobb oktatoja, vagy mindegyik ilyen le$zarom-viszekkajatafiamnak-adobevallastcsinalok 2 hetente ember lenne, akkor meg iskolat is siman valtanek!
igaz hogy nekem vagy 20 eve van jogsim, de emlekszem amikor tanultam, egyszer fordult elo, hogy az oktato elvitt valami csaladi hazhoz, kiszallt, odament az ablakhoz, es az ott kihajolo csajszival puszilkodott meg fecsegett jo 10 percet. Mikor visszault a kocsiba, mondtam neki, hogy akkor most ezt a 10 percet extraban levezetjuk az ora vegen, ugye? Kikerekedett a szeme, de levezettuk es soha tobbet nem ment semmi szemelyes ugyet intezni velem! Vazzeg, nem azert fizetek, hogy o az en idomben csajozzon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!