Hány évet jósoltok még a manuális váltóknak?
Nem arra, hogy mikor tűnnek el teljesen hanem legalább a drágább autókba mikor felejtik már el.
Én max 10 évet.
Nem erről van szó. Lassacskán minden régi dolgot elhagynak a gyártók. Előbb-utóbb cserlnek mindent.
(nekem is manuális váltó van az autómban)
Nem izgat.
Ha rajtam múlik akkor 30 év múlva is a mostani kocsimat hajtom.
8 gen facelift civic.
Vad,bejövős külső.
Belül : tágas,mindenem elfér.
Digit klíma.
Multi kormány,fed számítógép.
Masszírozós fűtött ülés..,gyári és (utólag általam beépített) 2 din navigáció ...
Kb mindent és többet tud amit igénylek.
Nem fognak izgatni a jövőbeli kocsik. Amig nem lesznek kitiltva,és kapni benzint.
Ha valami extrémet nem találnak ki (biztonságos repülő autó,hisz azért 400-as utazó mégis praktikus,vagy olyan villanyautó amit nem órákig töltünk)
Elektromos autókba nem fog "kelleni", de addig valószínűleg lesz.
A 10 év baromi kevés idő, ha az autók élettartama szempontjából nézzük.
30 év múlva nem lesz EU sőt 10 éven belül drasztikus változáson fog átesni, hisz láthatjuk, a történelem előttünk zajlik, populista Trump, Brexit, Katar miatt egy török szunnita és egy iráni siita kezdetleges érdekegyezés. De ez mellékes. Elektromos autóknak viszont egyre nagyobb teret kéne biztosítani, ez nem célja senkinek, csak az EU-nak mivel nincs fosszilis energiával elárasztva, ezért kéne alternatíva, ami az alternatív energia lenn, de nem lesz idő kivitelezni, butaságok azért vannak, minthogy Párizsba robbanómotoros autók nem mehetnek be... oké.. de hogy akarja kivitelezni? Norvégok nem engedik 2025 től a robbanó motoros autók nem árusítását. Ugyanakkor a norvégok a legnagyobb Európai kőolaj kitermelők XD.
Manuális váltó addig kell míg vannak olcsó minőségű autók, egy Dacia,Lada erre a legjobb szemléltető példa, új, egyszerű és olcsó senki nem akar egy robotizált váltót egy ilyen autóba, de vannak itt is merészek, akik megveszik, eztán egy dugóba szépen leég a kuplung...
Személy szerint nem szeretem a manuálist, nekem is az van mindegyikbe, de ki nem állhatom, viszont 40 ezer a cseréje ugyan ez automatába 100 és akkor is csak egy használati tárgyról beszélünk. Először úgy is a kamionokat fogják önvezetővé tenni és az kb. 40 év mert először a harmadik országbéli bevándorlókat kell integrálni ami 35 év :) :D :D ( azért, hogy kihoztam a végére a migránsokat is, mi? várom a fidesz megkeresését a soros@párhuzamos.eu címre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!