Régi terepjárók közül érdemesebb a dízelt venni?
Utolsó tökéletesen leírta, én is régebben offroadoztam haverokkal, ugyanez a vélemény.
Hétvégi kirándulásra elég egy kétezres benzines, de igazi sárdagasztásra ahol megfogja a kereket és lassan kéne menni erőből, éles lassú kapaszkodók ahol majdnem borul a kocsi stb. ott nevetséges a benzines, nem lehet normálisan használni. Nincs elég alapjárati teljesítmény, sokat kell kuplungot csúsztatni, sokat kell feleslegesen a kereket kipörgetni a több gáz miatt, a felezővel nem jó, mert egyesben túl lassú lesz, kettesben meg már sok. És akkor ott a fogyasztás, mintha lyukas lenne a tank úgy tűnik el a benzin ezekből.
Persze a dízel is ilyen, de nagyságrendekkel kényelmesebb meg jobb. Dízelből is kell legalább 2.5, nem hülyeségből innen indul a legtöbb japán terepjáró.
Legjobbak majd az elektromos terepjárók lesznek, én már várom őket, ott fog eltűnni minden nyűg ami a belsőégésű motoroknál jelen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!