Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak melyiket? 18/F

Első autónak melyiket? 18/F

Figyelt kérdés

Két hónapja szereztem meg a jogosítványomat és most már szükségem lenne egy autóra. Itthon a faluban meg az erdőben már régóta használok egy Wartburg-ot meg egy Trabantot. Utóbbi már 4 ütemű, ami teljesítményre jobb is, de nekem egyáltalán nem tetszik, valahogy már nem az az érzés vezetni. Próbáltam még ezeken kívül egy Ladát és Golf IV-t. A Golfot sajnos nem tudom minősíteni (nagyon furcsa volt, élvezettel szálltam ki belőle), a Lada nem volt rossz, tetszett hogy hátsókerekes, de a Wartburgot valahogy még mindig jobbnak találom.

Tudnátok valamit ajánlani? Nem szeretnék feltétlenül ennyire régi autót, de az újakat meg nem ismerem, így nem tudom hogy milyen irányba kellene keresgetnem.

2017. jún. 25. 14:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Opel Astra
2017. jún. 25. 16:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Az 1.3 8v városban kb. 6.5 l -országúton kb.4.5 l/100km

Az 1.3 16v városban kb. 5 l-országúton kb 3.5 l/100km

Persze ez változhat a terheléstől és a vezetési stílusodtól is.

2017. jún. 25. 18:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha igazán nagy belső terűt szeretnél, akkor Wartburg Tourist 1.3-at ajánlok. Így lehet hogy az utánfutóra sem lesz szükséged. Az 1.3-as 4T kicsit korszerűbb a kétüteműnél, motorikusan kicsit erősebb, elég dinamikusan lehet vele közlekedni. Alkatrészeket olcsón lehet találni hozzá, de ritkán van baj vele, nagyon jól szerelhető és egyszerű felépítésű összességében.
2017. jún. 25. 18:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Én csak németet ajánlanék,saját tapasztalatom,hogy minden másban nagy a sz*pófaktor,tehát vegyél mondjuk golf 4-et,vagy g astrat,vagy audi a4-et,vagy valami hasonlót ami tetszik.
2017. jún. 25. 20:44
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A Suzukit ki fogom holnap próbálni, kiderült hogy van egy a faluban is.

Opel Astra-val próbálom ugyan ezt megtenni, de arról eddig mindenkitől rosszat hallottam.

Golf mint írtam fent, nem játszik, az Audinak meg nagyon durva alkatrész árai vannak. Szomszédomnak pont A4-ese van, éppen eladó is, mert motorhibás (pontosan mi, azt nem mondta). 200 ezert mondtak neki motorfelújításra, meg is állt a szíve egy pillanatra.

2017. jún. 25. 21:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Astráról rosszat mondtak? Nagy hülyék! Az a legjobb ilyen célra!
2017. jún. 28. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!