Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak melyiket? 18/F

Első autónak melyiket? 18/F

Figyelt kérdés

Két hónapja szereztem meg a jogosítványomat és most már szükségem lenne egy autóra. Itthon a faluban meg az erdőben már régóta használok egy Wartburg-ot meg egy Trabantot. Utóbbi már 4 ütemű, ami teljesítményre jobb is, de nekem egyáltalán nem tetszik, valahogy már nem az az érzés vezetni. Próbáltam még ezeken kívül egy Ladát és Golf IV-t. A Golfot sajnos nem tudom minősíteni (nagyon furcsa volt, élvezettel szálltam ki belőle), a Lada nem volt rossz, tetszett hogy hátsókerekes, de a Wartburgot valahogy még mindig jobbnak találom.

Tudnátok valamit ajánlani? Nem szeretnék feltétlenül ennyire régi autót, de az újakat meg nem ismerem, így nem tudom hogy milyen irányba kellene keresgetnem.

2017. jún. 25. 14:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A Lada teljesen jó. Vagy ha kicsit újabbat akarsz akkor Honda és legalább nem kell sokat szerelni.
2017. jún. 25. 14:11
 2/16 A kérdező kommentje:
Ja, ami kimaradt: fontos lenne a pakolhatóság, a vonóhorog (kis utánfutó és max. 200 kg pakolás rá), jó fűtése legyen, benzines motor legyen benne (teljesítmény nem számít, 25-30 Lóerő felett már teljesen jó) és hogy viszonylag könnyen szerelhető legyen. Szerszámok vannak, minden egyes apróbb hibáért nem szeretnék befutkározni a városba hogy javítsák meg nekem.
2017. jún. 25. 14:14
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Honda-ból melyiket ajánlanád? Ahogy néztem sok típus van.
2017. jún. 25. 14:15
 4/16 anonim ***** válasza:
honda accord
2017. jún. 25. 14:33
 5/16 anonim ***** válasza:
51%
Nem tehetsz rá utánfutót kezdő jogsival...
2017. jún. 25. 14:43
 6/16 anonim ***** válasza:
"25-30 Lóerő felett már teljesen jó" :DDDDDDDDD
2017. jún. 25. 14:47
 7/16 anonim ***** válasza:

Tehet rá csak nem húzhat... :D

Horgos Swiftet a lényeg hogy ne 1.0-ás motorrla vedd, mert az kevés lesz húzni.

2017. jún. 25. 14:57
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem versenyezni kell, azért is írtam akkora teljesítményt :) Autópályán még sosem közlekedtem, csak itt a falukban és a köztük lévő pár kilométeres táv megtételéhez kell, de az utak úgy is annyira rosszak hogy nem igazán lehet 60-70-nél gyorsabban menni.

A Swift-et mindjárt megnézem.

A Wartburg amivel futóztam abban ugye gyárilag 1.0-s motor van, az elég volt hozzá, nem igazán nagy tömegek húzásához kell. Ennek függvényében is még az 1.3-t ajánlod? Az másban is jobb lehet? Pl. fogyasztás.

2017. jún. 25. 15:06
 9/16 A kérdező kommentje:
Az utánfutó jogi oldala nem igazán fontos, már kb. 1,5 éve vezetek eddig sem volt probléma (meg az sem hogy nem volt jogsim).
2017. jún. 25. 15:09
 10/16 anonim ***** válasza:
68%

Suzuki Swift 1.3

Teljesen jó első autónak. Elnyűhetetlen, kxrva olcsó hozzá minden. Megtanulni vezetni, tökéletes.

2017. jún. 25. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!