Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf 3 1.4 első autónak?

Golf 3 1.4 első autónak?

Figyelt kérdés
1997-es 1.4-es benzin golf 3 jó első autónak? mik a tapasztalataitok vele? Hasonló árban miket érdemes még nézni?
2017. jún. 13. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Első autónak tökéletes, de ugye jol ki kell fogni ha nem értessz az autokhoz annyira vásárláskkor nem árt egy tapasztalt személy aki nagyábol le ellenőrzi az autót.

Hasonló árban: VW Polo 3 vagy suzuki swift , illetve fiat punto vagy seat ibiza

2017. jún. 13. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezek már nagyon öregek. Nyilván ha csak 2-300.000 van kocsira akkor nem sok opció marad (Corsa B, Astra F), de ezek már a végüket járják.

Én azt javasolnám tegyél hozzá még egy kicsit és nézegess egy generációval fiatalabbat mondjuk Polo, Astra G, esetleg Golf IV, nagyon nagy az ugrás megbízhatóságban, korrózióvédelemben stb stb.

2017. jún. 14. 07:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Kivénhedt harmat gyenge vasoxid fészek ezeknek a golfpknak a bő 95%-a.........es ne legyenek illuzioid....nem te fogod majd ki az aranyhalat a maradek 5-ből
2017. jún. 14. 07:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Max 1-2 évig, ne számíts csodára. A motorja jó, bár gyenge, a nagyobbak nem annyival erősebbek mint hinné az ember, de a fogyasztásuk megvan... Rohadnak szét az a bajuk.
2017. jún. 14. 08:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Tinik körében menő ez a dolog, majd mikor érett férfivá lesznek (vagy a fejükben összeáll a kép) váltanak mert egy pénznyelő öreg gépre kell költeniük.
2017. jún. 14. 11:35
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Ha nincs pénzed NORMÁLIS, milliós autóra, akkor hajrá.

Na nekem volt, ezért is választottam egy full extrás 207-est, 1,5 milkóért...

2017. jún. 14. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!