1.2 -es 2005 -ös évjáratú skoda fabia első autónak?
Figyelt kérdés
Kissé karistolt, egy 84 éves öregúré volt(ismerem), 140 ezret futott km -rrel. Egy kicsit öregesnek tartom a skodát, de kezdő autónak megteszi ez a fabia, nem?2017. jún. 6. 22:30
1/6 anonim válasza:
De.
Vegre valaki aki nem 3000-es benzines BMW-t akar venni masfel hetes jogsival... a Skoda nem lesz egy villam, de rutint szerezni tokeletes, nem kell feltened minden egyes kis karcolastol, gombokert javithato, egyszeru szerkezet.
2/6 anonim válasza:
A HTP városba jó, de autópályára, hosszabb útra nem. Amúgy nem egy jó konstrukciójú motor...
3/6 anonim válasza:
Jó lesz de 140ezer km-nél már jó lenne egy vezérléscsere mert az a kínja annak a motornak. Azután megbízható, olcsón üzemeltethető.
4/6 anonim válasza:
Mondjuk alapból kizártnak tartom hogy 140 ezer után még a gyári vezérlés legyen benne, de az igaz hogy vétel után rögtön vezérlés, olaj meg szűrő csere.
Az meg hogy autópályán gyengécske, kit érdekel. Kezdő vezetőnek tökéletes autó.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Mindenkit hasznosra értékeltem!
2017. jún. 7. 17:38
6/6 anonim válasza:
Nekem fabiam van 2005 (BME) és 223.000-nál cseréltem vezérlést. A fabianak nem ez a nyűgje hanem a 2004-ig gyenge láncfesz, és a gyujtótrafók. a 2005-ös faceliftes már más láncfesszel van. Ha normális olajat megkapja, és figyelsz rá akkor jó társ lesz. Amúgy teljesen mind1 hogy 140 vagy 200 van benne, állapotra vegyél autót ne km-re. (Bár mindenkinek a 7végi nyugdíjas orvos autójára fáj a foga, aki garázsban tartotta, és évente ment 5000 km-t...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!