Milyen vagány autót ajánlatok 1M-ig első autónak?
tudom... opel kizárva
DE ennyiért már kapsz pl opel tigra tt-t ami azért elég menő
egy vagány csóró 16-19 évesnek több mint jó jampizni a heverok meg a falusi disco előtt 16 éves csitriknek...
esetleg abarth stilo is van ennyiért, bár ahoz meg sztem. vékony vagy....
alfák is jól néznek ki ha csak ennyi a szempont...
ill beálhatsz ennyivel a sorba a béjjemvéssek közé is vmi 316-318-320-al vagy vmi d-s szutyokkal... +5cm farokméret...
aztán majd csak okosan vagánycsávó!
Opel Astra coupe (tudom Opel nem érdekel, de miért is?) Van belőle turbós 200 lóerővel.
Golf IV GTI
Leon Cupra
Hát pedig pontosan hogy Opelből és Skodából lehet bármi vállalhatót 1M-ért venni. Mi a baj ezekkel? Hogy nem felvágósak? Egy BMW vagy Audi 1M-ért egy kalap szar állapotra.
Vagy a megbízhatóság miatt? Akkor vegyél japán benzin üzeműt amik között vannak vagány kinézetűek de azok között is elég leharcoltak vannak még 1M-ért. Valami Hondát vagy Mazdát. Hű de vagány autót nem fogsz találni 1M-ért de még 2M-ért sincs.
Honda Civic 1.6i (7 generációs 2004-2005 körüli) "EP2" .
Ez 110 lóerős motor,az utolsó japánban gyártott a 6 gen sedan 1.7i SR-el együtt... (annak egy kisebb változata,125 helyett 110).
Ez már nem rohad,mivel kompozit 3 mm-es alvázvédő réteg egészben,és gyári alvázvédőzve van.
Hibátlan motor,váltó.Pályára is elég lehet.
Örök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!