Mit gondoltok erről az autóról első autónak?
Figyelt kérdés
Mivel kollégista vagyok, ezért jól jönne egy autó. Én amit nézegettem az egy Renault Laguna II 1.8 / 1.9 Dci motorral 2001-2004 körülről. Azért ez az autó érdekel, mivel nem fogyasztanak olyan sokat, biztonságos és kényelmes. Esetlegesen hosszabb utakra is használnám néha. Mit gondoltok róla? Jó lenne első autónak?
A normális véleményeket és válaszokat előre is köszönöm!
2017. jún. 13. 16:59
1/6 anonim válasza:
Miért pont rönó? Családi hagyomány?
Sok a gond az elektronikájukkal, motorikusan nincs különösebb probléma. Ha főleg rövid távokra használnád, akkor a benzinest választanám.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem hagyomány, csak simán kedvelem a francia kocsikat, meg aztán kényelem, stb. Tudom, hogy főleg ezeknél szoktak kisebb elektronikai hibák kijönni, de legalább kényelmes és biztonságos. Én inkább a kényelmes kocsik felé hajlok, mint a sportosabbak felé. Amúgy köszönöm a választ!
2017. jún. 13. 23:16
3/6 anonim válasza:
Kényelem ez okés, de pont amellett, hogy francia még egy jó kis dci-t is akarsz... Hát merész dolog az tuti.
4/6 A kérdező kommentje:
Édesanyámnak a Scenicjében pont egy 1.9 Dci van kb. 190ezer km-rel és kb. 30ezret ment vele, eddig nem volt vele semmi különösebb gond *kopp kopp*
2017. jún. 14. 06:59
5/6 anonim válasza:
Amit Te vennél, abban 200e+ lenne..
100e-ig semmi gond. Belegondoltál?
6/6 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül lenne 200 plusz, de mondjuk igaz, nem lenne sokkal kevesebb. Mondjuk én az 1.9 dci-ről amúgy sem hallottam túl sok rosszat, inkább a 2.2 dci-ről. És esetlegesen mit gondoltok a 406-os Peugeotról, hasonló évjáratból a 110 lovas 2.0 hdi-vel? Tudom, 2.2 hdi-vel lenne a legjobb, de az nem túl gyakori. Mennyire kényelmes az az autó, mert még nem ültem egy 406-osban sem.
2017. jún. 14. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!